Zit je niet lekker in je vel en wil je graag op een gezonde manier afvallen, laat je dan begeleiden door onze personal trainers. We werken met een verantwoord plan. Op de juiste manier trainen en goede eetgewoontes aanleren helpen je je doel te bereiken.

Het is niet alles of niets. Het is een goede balans vinden tussen gezond en lekker eten. We hebben allemaal wel eens een dag dat je wat meer te doen hebt en je geen uitgebreide recepten kunt koken. Maak het jezelf daarom niet te moeilijk, soms is een simpele maaltijd net zo goed. Je kunt beter kijken naar wat is haalbaar op je dag, pas daar je voeding op aan. Misschien lukt het je niet een hele salade voor te bereiden maar moet je het die keer met een broodje kaas of kip doen. Niets is slecht of goed als je er maar bewust voor kiest.

Onbewuste keuzes

Een snoeppot leeg eten zonder dat je het doorhebt zijn momenten die je beter kunt voorkomen. Ten eerste geniet je er niet eens van en je krijgt enorm veel bewerkte suikers binnen! Het nadeel is dat je erna een flinke suiker dip krijgt en dus moe naar huis gaat. Dit is zonde want waarschijnlijk heb je dan ook geen zin meer om te sporten en dat allemaal omdat die snoeppot op je bureau staat. Kijk goed om je heen waar je valkuilen liggen. Wil jij 20 kilo afvallen dan is het dus van groot belang dat je weet wat je eet. Bewuste keuzes maken en je dag plannen helpen je controle te krijgen over je kcal inname.

Nieuwe gewoontes

Het is niet zomaar iets om 20 kilo af te vallen, dit kost enorm veel energie. Het aanwennen van nieuwe gewoontes vraagt veel van je doorzettingsvermogen en doe je er niet zomaar even bij. Je moet er tijd voor maken en je moet erover nadenken. Plannen en voorbereidingen treffen zijn de eerste stappen die je moet doorlopen om van je overtollige kilo’s af te komen.

Heb je bijvoorbeeld een gewoonte om bij je avond eten twee keer op te scheppen dan zal je nu moeten gaan nadenken over hoe je dit gaat voorkomen. Moet je dan misschien bij je lunch iets anders eten om s’avond niet met te veel honger aan te tafel te gaan.

Samen afvallen

Samen met een personal trainer is het een heel stuk makkelijker om 20 kilo af te valle. Samen kun je alle valkuilen bespreken en een goed plan maken. Je stelt een nieuw doel en werkt aan je gewoontes. Als het dan even tegen zit of je motivatie zwakt iets af dan wordt je weer opnieuw gemotiveerd door je personal trainer. Want laten we eerlijk zijn de eerste weken zal voor niemand een probleem zijn, maar wat als je al wat kilo’s kwijt bent en je de oude gewoontes begint te missen?

Wil jij ook 20 kilo afvallen en durf je de stap naar een personal trainer nog niet te zetten, lees dan het verhaal van Vera Essers die samen met haar moeder gestart is bij EBO. Wellicht haal je hier je motivatie uit om nu echt de knoop door te hakken.

Vera Essers

“Na jaren verschillende manieren te hebben geprobeerd om af te vallen, wilde ik iets wat écht bij mij paste. Een gezonde verandering van mijn leefstijl, voor altijd! Dit heb ik gevonden bij EBO.  Door de persoonlijke en intensieve begeleiding heb ik een gezonde relatie met voeding ontwikkeld. Aan elke vraag, tegenslag of overwinning werd veel aandacht besteed.  De personal trainingen zijn afwisselend en doelgericht, iedere week ga ik met heel veel plezier sporten. Ik kan me geen beter traject wensen!”

20 kilo afgevallen

Maak een afspraak om je doel te bespreken en luister naar je onderbuik gevoel als die zegt dat je nu echt iets moet gaan doen!