Personal trainer in Meerssen

Afvallen? Daar start ik 1 januari wel mee! Of toch niet?

Afvallen? Daar start ik 1 januari wel mee! Of toch niet?

We herkennen ze allemaal. De goede voornemens. Nu het einde van het jaar langzaam – hoewel, er zitten nog maar zes weken in 2017 – in zicht komt, hoor je het weer steeds vaker om je heen: ‘Vanaf januari ga ik echt…’. Maar waarom januari? Waarom uitstellen?

Veel mensen zien 1 januari als een soort magische grens. Dan moet het ineens wél lukken om te stoppen met roken of dan ga we ons ineens wél aan die drie keer per week sporten houden. Klinkt leuk en aardig, maar in de praktijk blijkt het (heel) vaak niet zo te werken.

Iedereen herkent de reclame met de zin ‘Sterretje? Wacht niet tot het te laat is’. Ditzelfde geldt voor goede voornemens. Het uitstellen van goede voornemens – denk: stoppen met roken of afvallen – heeft op geen enkele manier een positief effect. Personal Training Studio Eet, Beweeg, Ontspan wil jou daarom op een gezonde, verantwoorde én positieve manier vandaag nog laten starten met jouw nieuwe levensstijl. Want 1 januari is geen magische grens, weten wij uit ervaring.

Personal trainer Gerda Remmers en haar team professionals zorgen bij Personal Training Studio Eet, Beweeg, Ontspan voor trainingen op maat, voedings- en bewegingsadviezen en gaan nét dat stapje verder. Onze begeleiding stopt niet bij de deur. Wij stappen graag met u die (magische) drempel over (vóór 1 januari). Plan vandaag nog een intakegesprek. Wacht niet tot het te laat is.