afgevallen

Aschwin -18 kg kwijt en ik voel me geweldig!

Na jaren overgewicht had ik voor mezelf besloten dat de knop nu echt om moest. Na een traject voor een Gastric Bypass doorlopen te hebben was dit het toch niet voor mij! Ik had besloten om er zelf voor te vechten!

Terecht gekomen bij Gerda / Eet Beweeg ontspan. Na een goed intakegesprek wist ik het zeker. Ik ga ervoor zonder een operatie aan te gaan!

Mijn PT Jimmy Wist mij zo te motiveren dat ik elke les  110% inzet gaf, en wist voor mij 2 keer per week een training uit te zetten die ik echt leuk en uitdagend vond. Dit samen  met de goede voedingsadviezen van Gerda, die mij liet inzien dat gezonde voeding en levens aanpassingen even belangrijk was,  vlogen de kilo’s eraf!

Nu een heel trots gevoel, dat ik dit met goede begeleiding van Eet beweeg ontspan, en mijn eigen inzet zonder operatie voor elkaar heb gekregen!

Een dikke dankjewel voor Gerda en Jimmy die samen met mij aan een Aschwin 2.0 hebben gewerkt!

afgevallen