Carnaval challenge

Challenge voor na carnaval.

Voor de komende 4 weken hebben wij een leuke en uitdagende challenge voor jullie. Iedere week komt er een nieuwe opdracht bij, doe je mee?

Challenge 4 weken:

Week 1: Er worden tegenwoordig veel onzichtbare suikers en zout toegevoegd aan de pakjes en zakjes waarmee we koken. Daarom willen we deze week helemaal GEEN zakjes of pakjes gebruiken bij het bereiden van onze maaltijden. Dus koken met verse, natuurlijke en onbewerkte producten. Doe jij mee?

Week 2: Iedereen weet dat water drinken belangrijk is. Maar waarom is water drinken eigenlijk zo belangrijk?

Wanneer je genoeg water drinkt kan dit helpen tegen hoofdpijn. Het zorgt ervoor dat je huid egaler en strakker is. Water geeft je meer energie, het helpt duizeligheid en uitputting te voorkomen. Water kan je een voller gevoel geven waardoor je minder geneigd bent om te eten waardoor het dus ook helpt bij afvallen. Verder dient het als bouwstof, transportmiddel, oplosmiddel, het houdt ons lichaam op temperatuur en het helpt je nieren met de afvoer van afvalstoffen tijdens het afvallen.

Dus deze week gaan we erop letten dat we genoeg water drinken. Elke dag 2 liter. En hierbij niet uit pakjes en zakjes eten.

Week 3: Deze week gaan we erop letten dat we niet achter het bureau eten of achter de laptop, neem even echt pauze en geniet van je maaltijd.

Week 4: De laatste week! Om de Challenge goed af te sluiten gaan we deze week streng zijn. Voer alles wat je eet en drinkt precies in de Food app. Deze week gaan we de aantal calorieën verlagen. Voor de vrouwen houden we 1200 kcal aan en voor de mannen 1600 calorieën. Ook nemen we de vorige weken hier natuurlijk in mee. Bereid maaltijden met verse producten en dus niet uit zakjes en pakjes. Drink voldoende en kom achter dat bureau vandaan!

Doe je mee? Veel succes!