Eet Beweeg Ontspan start afslanken met een feestje op je bord

Eet Beweeg Ontspan start afslanken met een feestje op je bord

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Gewichtsconsulent Gerda van Eet Beweeg Ontspan gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die Gerda voert met de overkoepelende beroepsvereniging, laat zij zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is.

Negen uitdagingen om gezonder te eten

Gewichtsconsulent Gerda van Eet Beweeg Ontspan: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”. Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via onze website www.eetbeweegontspan.nl

Persoonlijk advies

Gewichtsconsulent Gerda biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. Dit gaat altijd samen met een traject bewegen.

Neem contact op voor meer informatie:

[email protected]