Food workshop 19 november

FOOD WORKSHOP: 19 november

Happy healthy Xmas!

Nog maar 7 weken en dan is het alweer zover: kerst 2017. Waar in menig huiskamer de kerstklassiekers (stiekem) al uit de boxen schallen, roept het kerstfeest ieder jaar ook weer dezelfde vragen op: wát doen we aan?, wordt het eerste of toch tweede kerstdag bij de schoonfamilie?, maar ook: hoe komen we die feestdagen enigszins healthy door?

Met de food workshop Happy healthy Xmas wil Personal Training Studio Eet Beweeg Ontspan graag antwoord geven op die laatste vraag. Tijdens een 1,5 uur durende workshop op zondag 19 november a.s. stomen we jou klaar voor de feestdagen.

Wat kun je verwachten:

Zelf healthy snacks maken, een Q&A over (hoe kan het ook anders) gezonde voeding én de nodige kerst voorpret. Dit alles uiteraard onder het genot van lekkere gezonde hapjes en drankjes!

Na afloop van de workshop hoef jij je alleen nog druk te maken over de vraag wat doe ik aan met kerst?. En met die schoonfamilie komt het dit jaar vast ook (weer) goed…

Spelregels: maximaal 20 deelnemers. leden zijn van harte welkom tegen een kleine vergoeding van 15. Voor niet leden 25,- Interesse? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: [email protected]

Je kunt je inschrijven tot 17 november!

Groet Team,

Eet Beweeg Ontspan