Personal training bij Ebo Recensie Joris de Rijk

Geweldige recensie van Joris de Rijk

Wij zijn trots op onze leden. Met deze geweldige recensie bewijzen ze maar al te goed dat het nooit te laat is om te werken aan een gezond lichaam. Of je nu last hebt van overgewicht of je hebt een vervelende blessure waar je maar niet vanaf komt sporten helpt altijd.

Sporten doet voor vele goed en niet iedereen heeft dezelfde doelstelling. Soms wil je gewoon trainen omdat je fitter wil worden en op oudere leeftijd nog steeds met je kleinkinderen kan blijven rennen en springen. Of soms heb je last van extra kilo’s die je meedraagt en wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Maar ook heel soms kom je uit een ziekenbed of heb je een vervelende blessure die maar niet lijkt over te gaan. Iedereen is uniek en iedereen heeft een eigen plan van aanpak.

Bij Eet Beweeg Ontspan gaan we eerst het gesprek met je aan. We luisteren heel goed naar wat je wensen zijn en zullen dan heel eerlijk beoordelen of je doelen realistisch haalbaar zijn. Zo komen we tot een mooie samenwerking en begeleiden onze professionals je tot je einddoel.

Wij delen komende weken een aantal mooie recensies van leden die tevreden in het traject zitten of inmiddels hebben afgerond.

Recensie Joris de Rijk

“Ik train al ruim 2 jaar bij Eet Beweeg Ontspan en ik ben erg blij met de persoonlijke en professionele begeleiding van alle trainers. Door de trainingen ben ik fitter geworden en zit lekkerder in mijn vel. Mijn lichaamshouding is verbeterd en ik ben meer zelfverzekerd dan ooit. Dankzij deze studio gaat het op sportief vlak zo goed, dat ik voor mijzelf nieuwe sportdoelen heb gesteld en mij heb ingeschreven voor de marathon in Rotterdam in april! Aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke training!”

Resultaten eet beweeg ontspan personal training maastricht

EBO over Joris de Rijk

We zijn erg blij dat we het doel van Joris de Rijk hebben weten te behalen en dat hij zelfs zo gemotiveerd is dat hij hogere doelen voor zichzelf is gaan stellen. We weten namelijk ook dat sporten verslavend kan werken. Als je voelt hoeveel beter je je gaat voelen door actiever te worden, daar wordt je vanzelf enthousiast van. Joris heeft dat nu maar weer eens bewezen. Door zijn fitheid wil hij hogere doelen stellen die hem sterker en weerbaarder maken.

Joris we geloven in jou en we zijn blij met je mooie recensie! Bedankt