OP 17 JUNI ORGANISEERT BOUTIQUE GYM EEN HAPPY HEALTH FESTIVAL

Wil jij samen met vrienden en vriendinnen genieten van een gezellige festivaldag die ook nog eens goed is voor jou? Dan is dit festival hét uitje voor jou! Bij een festival denk je normaal gesproken aan bier en vette hap, maar daar brengen wij 17 juni verandering in aan. Je kunt nu echt genieten van een gezellige dag, terwijl je gezond bezig blijft. Tickets voor het evenement zijn vanaf nu via onze website verkrijgbaar, daar kun je ook het volledige lesrooster bekijken.

Health festival programma

De hele dag zullen er korte maar intensieve lessen worden georganiseerd door ons team, hierdoor kun je allerlei nieuwe soorten lessen uitproberen en nieuwe ervaringen opdoen gedurende deze dag. Het Happy Healthy Festival is een evenement voor het hele gezin, er is een kidsbootcamp gepland, maar ook bijvoorbeeld ouder-kind yoga en diverse leuke spelactiviteiten voor kinderen.

Omdat je op een lege maag natuurlijk niet een hele dag kunt sporten, zorgen wij ook voor een gezond en lekker buffet, waar wij gezonde snacks en drankjes serveren zodat jij kunt blijven gaan. Er is zelfs een yoghurt bar inbegrepen bij dit evenement waar je gebruik van kunt maken!

De hele dag kun je leuke prijzen winnen op het evenement, we zullen jullie in de weken voorafgaand aan het festival hier verder over op de hoogte houden. Maar er is nog meer! Heb je zin in een ontspannende nekmassage? Of wil jij je laten verzorgen door onze eigen Melissa en haar beautysalon V’adore me? Zij zal de hele dag aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat jij de dag ontspannen door komt. Ook kun je nieuwe zomerkleding shoppen van Blush by Bianca, die de hele dag aanwezig zal zijn met de nieuwste zomer trends.

Kortom, een evenement voor jong en oud, en iedereen die samen met vrienden en vriendinnen een memorabele, gezonde, maar vooral leuke dag wil beleven. Koop snel een ticket en schrijf je in zodat je verzekerd ben van een leuke ervaring, want zoals altijd geldt bij onze lessen vol=vol!