Het verhaal van ons succes bewijst maar weer dat je met een goede personal trainer altijd je doel kan bereiken. Het gaat niet om alleen gewicht verliezen, het gaat erom dat je je gelukkig voelt.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Je sport om een bepaalde reden, maar wat de reden ook is, de uitkomst is altijd dat je streeft naar een gelukkig leven. Je goed voelen en alles kunnen doen waar je behoefte aan hebt. Geen beperkingen door vermoeidheid of andere klachten.

Onze leden komen allemaal met een andere reden. Soms weten ze wel waar het aan ligt waarom ze zichzelf niet fit voelen, maar heel vaak kunnen ze het probleem niet meteen aanpakken. Dit kan te maken hebben met kennis of ze leven heel onbewuste. Ze komen er dan opeens achter dat ze zichzelf niet helemaal gelukkig voelen en dat ze iets moeten veranderen aan hun leefstijl.

We weten inmiddels ook dat alleen een uurtje sporten niet genoeg is om fitter te worden. We weten ook dat alleen gezond eten en verder een inactief leven leiden ook niet genoeg is voor een gezond leven, en ontbreekt je slaap dan kun je nog zo goed eten en bewegen dan voel je je nog steeds niet in balans. Daarom gelooft Eet Beweeg Ontspan in de 3 kerntakken. Verantwoord eten, goed bewegen en tijd nemen om te ontspannen.

Als wij met deze 3 belangrijke elementen aan de slag gaan zien we mensen opbloeien en zien we de beste en mooiste resultaten ontstaan. We hebben een hele specifieke aanpak die helpt om terug in balans te komen en uiteindelijk dus een gelukkiger leven te leiden.

We mogen daarom ook deze mooie recensie delen van Astrid Cleassens die ons traject heeft mogen doorlopen en daar nu de vruchten van plukt.

Het verhaal van Astrid Cleassens

Starten bij EBO bleek voor mij een ‘life changer’! Sinds 2 jaar ben ik, dankzij de attente en zorgzame aanpak van mijn EBO trainer en zijn collega’s, gezonder, lichter en fitter dan ooit. Dankzij deze begeleiding zie ik mij zelf gezond en topfit mijn veeleisende werk volhouden tot mijn 67e en super in vorm in de tijd daarna.
Astrid Claessens (65 jaar)