KERST WORKOUT

KERST WORKOUT: 22 december om 19;00 uur, kosten 25,- per persoon.

We gaan weer iets leuks doen! Kerst workout om nog even voor de kerst die extra kilo’s te verbranden. Na afloop bieden we heerlijke gezonde hapjes en een lekker drankje!

Wat kun je verwachten?

We gaan op 22 december een leuke kerst workout geven. Je gaat in een groep van 20 deelnemers aan de slag met leuke oefeningen, dit zal in groepsverband gedaan worden. Het thema voor die avond is kerst, dus we verwachten natuurlijk je beste kerst outfit :-)) Dus haal je kerst muts maar van de zolder! We hebben natuurlijk ook een super leuke afspeellijst gemaakt met de allerbeste en gekste kerstnummers. We zullen rekening houden met je training niveau. We zetten alle 5 de trainers in om te helpen en te motiveren!

Na afloop van de training, hebben we de bar omgetoverd tot een gezellige kerst bar! We zullen jullie verwennen met heerlijke gezonde hapjes en taartjes.. en natuurlijk een lekker drankje om het jaar mee af te sluiten!

We hebben een maximaal aantal deelnemers van 20 personen. Onze leden hebben tot 15 December de voorkeur om zich in te schrijven. Er komt ook een reserve lijst voor niet leden. De reservelijst is bedoelt voor partner of vrienden. We communiceren na 15 december wie van de reserve lijst kan mee doen.

Heb je zin om met ons mee te doen? Schrijf je dan snel in want VOL =VOL

Yeaaah wij hebben er zin in!

Team:

EET BEWEEG ONTSPAN