SPORT OF ONTSPANNINGSMASSAGES IN MAASTRICHT

Bij intensief sporten hoort ook goed kunnen afschakelen oftewel een goede massage van een erkende masseur. In Maastricht heeft Eet Beweeg Ontspan de mogelijkheid verschillende massages aan te bieden.

Je voelt je pas echt gelukkig als alles in balans is. Goed en verantwoord bewegen, gezond en lekker eten en op de juiste manier leren ontspannen is erg belangrijk voor het lichaam. Aandacht geven aan je slaap en ontspanning is niet weg te denken binnen een gezonde leefstijl.

Door de juiste handvaten bereik je een betere nachtrust, kun je je beter concentreren en kun je harder doorwerken en het allermooiste, je bars van de energie!

Ook je spieren verdienen goede verzorging en daarom kun je bij Eet Beweeg Ontspan ook kiezen voor een goede massage die bij jou op dat moment past.

Voordelen van een massage

Heb je last van stress dan bieden wij een ontspanningsmassage. Of wil je toch liever een deep tissue massage waarbij we goed je rug of benen onder handen nemen dan kun je die ook bij ons in hartje centrum van Maastricht boeken.

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingstoffen weer goed worden opgenomen. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door de overbelasting van je spieren. Ook niet sporters hebben baat bij een goede sportmassage. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, als je een tijdje niets meer gedaan hebt.

Kies je voor een sportmassage verbetert het ook nog de flexibiliteit van je spieren en gewrichten. Waardoor de bewegingsvrijheid toeneemt.

Wanneer je je spieren in goede conditie wil houden is het belangrijk om goede trainingen af te wisselen met sportmassages. Je werkt dan preventief aan een gezond en fit lichaam zonder blessures.

Nek, schouder en rugklachten

Bij bovenstaande klachten kun je bij ons ook terecht. Je lichaam is enorm geholpen wanneer je je spieren soepel en goed doorbloed houdt. Je kunt ook kiezen voor een ontspannen massage die ervoor zorgt dat stress je lichaam beter kan verlaten. Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die vooral gebruikt wordt om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar de huidoppervlakte te trekken. Er ontstaat een sterkere doorbloeding waardoor de stofwisseling bevorderd wordt. Daarnaast werkt het ook goed tegen cellulitis. Ben je een fanatieke sporter of juist helemaal niet, voor iedereen is er een geschikte behandeling.

Wij werken samen met medische specialisten

Eet beweeg Ontspan heeft een goede samenwerking met fysiotherapiehof.nl & chiromotion.nl Onze samenwerking zorgt ervoor dat wij ons nog beter kunnen focussen op een gezonde manier van bewegen. Hierdoor kun je ook bij ons terecht als je een revalidatie traject achter de rug hebt, of onzeker bent na een langdurige ziekte.

PLAN EEN AFSPRAAK VOOR HET MAKEN VAN EEN ADVIES GESPREK

Sportmassage €60,-

Massage bij eet beweeg ontspan

Deep tissue massage €60,-

Ontspanningsmassage

Cuppingmassage €55,-

Ontspanningsmassage €50,-

Dry needling €55,-

Nek, schouder, rugmassage €50

deep tissue massage

Stress release massage €50,-

Stress release massage