Massages

Bij intensief sporten hoort ook goed kunnen afschakelen oftewel een goede massage van een erkende masseur.

Je voelt je pas echt gelukkig als alles in balans is. Goed en verantwoord bewegen, gezond en lekker eten en op de juiste manier leren ontspannen is erg belangrijk voor het lichaam. Aandacht geven aan je slaap en ontspanning is niet weg te denken binnen een gezonde leefstijl.

Door de juiste handvaten bereik je een betere nachtrust, kun je je beter concentreren en kun je harder doorwerken en het allermooiste, je bars van de energie!

Ook je spieren verdienen goede verzorging en daarom kun je bij Eet Beweeg Ontspan ook kiezen voor een goede massage die bij jou op dat moment past.

Heb je last van stress dan bieden wij een ontspanningsmassage. Of wil je toch liever een deep tissue massage waarbij we goed je rug of benen onder handen nemen.

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingstoffen weer goed worden opgenomen. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door de overbelasting van je spieren. Ook niet sporters hebben baat bij een goede sportmassage. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, als je een tijdje niets meer gedaan hebt.

Bij nekklachten of schouderklachten kun je bij ons ook terecht voor een ontspannen massage of nek, schouder, rug massage. Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die vooral gebruikt wordt om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar de huidoppervlakte te trekken. Er ontstaat een sterkere doorbloeding waardoor de stofwisseling bevorderd wordt. Daarnaast werkt het ook goed tegen cellulitis.

Eet beweeg Ontspan heeft een goede samenwerking met fysiotherapiehof.nl & chiromotion.nl Onze samenwerking zorgt ervoor dat wij ons nog beter kunnen focussen op een gezonde manier van bewegen. Hierdoor kun je ook bij ons terecht als je een revalidatie traject achter de rug hebt, of onzeker bent na een langdurige ziekte.

Wil je een massage boeken koop dan eerst een ticket en mail dan naar [email protected] voor het maken van een afspraak. Weet je niet welke massage bij je past, neem dan ook contact op via de mail of via ons contact fomulier

Koop een ticket en mail voor het maken van een afspraak naar:

[email protected]

Sportmassage

Massage bij eet beweeg ontspan

Deep tissue massage

Ontspanningsmassage

Cuppingmassage

Ontspanningsmassage

Dry needling

Nek, schouder, rugmassage

net schouder rug massage

Cellulite massage pakket

Cellulite massage

Wij behandelen alleen benen en billen. Dit pakket bevat 12 behandelingen van 30 minuten.

Stress release massage

Stress release massage

Wij behandelen alleen benen en billen. Dit pakket bevat 12 behandelingen van 30 minuten.