15 kilo afgevallen

15 kilo afgevallen

Eet Beweeg Ontspan heeft hem gekozen omdat zijn inzet laat zien hoeveel je kunt bereiken, Miel Moonen is 15 kilo afgevallen door zijn doorzettingsvermogen. Trainer Charlie Spee is enorm trots op deze bikkel! Volgens hem is hij een voorbeeld voor vele mensen die graag iets willen bereiken. Het vraagt wat discipline, maar het is het allemaal waard.

Lees zijn verhaal

Na maanden uitstellen besloot ik in september 2020 me in te schrijven bij Eet Beweeg Ontspan. Ik woog inmiddels ruim 100 kilo, sportte mede door corona nauwelijks meer en had na een werkdag achter mijn bureau thuis weinig energie meer over. Daarnaast werd mijn eetpatroon steeds ongezonder en ongestructureerde.

Na een fijn intakegesprek met Gerda startte ik vol goede moed aan het programma en koos ervoor om iedere maandag om 8 uur ’s ochtends te trainen. Dat heb ik geweten ook! Vooral de eerste training was loodzwaar en ik heb de rest van de week ‘nagenoten’ van de spierpijn! Gelukkig merkte ik al snel vooruitgang met het sporten dankzij de fijne aanpak van Charlie. Hij motiveert me iedere week weer om toch net dat stapje extra te zetten. Een uitdagend maar leuk begin van de week!

Ook heb ik veel aan de voedingsadviezen van Gerda. Door bij te houden wat ik op een dag eet en een simpele structuur aan te brengen, kon ik vrij snel een gezond voedingspatroon opbouwen, met toch ruimte om op zijn tijd even lekker te genieten. Ik merkte ook dat ik meer energie kreeg en makkelijker mijn eetritme weer kon oppakken bij een terugval dankzij de concrete tips van Gerda.

Nu 9 maanden later ben ik bijna 15 kilo afgevallen, zit ik lekkerder in mijn vel, heb ik meer energie en ik heb ook veel minder fysieke klachten van het vele thuiswerken. Zonder de fijne begeleiding van Charlie en Gerda was me dat zeker niet gelukt, dus heel veel dank daarvoor!

Als sporter van de maand  mag je in het zonnetje gezet worden. Bedankt Miel voor je geweldige inzet!

15 kilo afgevallen