17 kilo afgevallen

Nadine Jamin 17 kilo afgevallen

Nadine is 17 kilo afgevallen, lees wat ze er zelf over te zeggen heeft:

In september 2019 is mijn zoon geboren. Na maanden thuis cocoonen werd het weer tijd om het normale leven op te pakken. Maar ik had moeite om mijn sportritme weer op te pakken en maakte telkens slechte keuzes met eten. Ik wilde graag weer slanker en fitter zijn, nu helemaal voor mijn zoon, maar merkte dat het me alleen niet lukte. In mei 2020 ben ik gestart bij Gerda, voor voedingsadvies en personal training.

Inmiddels zijn we een jaar verder, bijna 17 kilo lichter, stukker fitter en sterker. Door Gerda heb ik inzicht gekregen in mijn voedingspatroon waardoor ik op eenvoudige wijze belangrijke veranderingen kon maken. Naast de voeding, heb ik elke training als een feestje ervaren. Zelfs met regen, wind en sneeuw, maakt ze (en haar collega’s) er weer een gezellige, creatieve en pittige training van.

Ik kijk uit naar het komend half jaar! Bedankt EBO!

17 kilo afgevallen

Trainer Gerda over Nadine Jamin:

Nadine kwam in september met het volgende: ”Ik wil weer fitter worden en mijn zwangerschaps kilo’s moeten eraf”. Vanaf dat moment heeft ze 100% haar volledige inzet getoond. Zelfs op de dagen dat ze op vakantie was liet ze me weten dat ze het voedingsadvies nog steeds bleef volgen en stuurde ze me filmpjes dat ze aan het sporten was. Voor thuis kreeg ze nog wat extra sportoefeningen mee en zelfs dat deed ze altijd super gestructureerd. Ik verheug me nog steeds elke week om met haar te mogen trainen. Ze is niet alleen heel fanatiek maar ook nog eens super gezellig! En haar lichaam is zo goed gevormd, dat ze een voorbeeld is voor vele andere! 
De knop ging om en ze heeft haar grootste resultaat al binnen 6 maanden behaald. Dit laat zien dat doorzetten en hard werken beloond wordt.

Ze heeft nu een balans gevonden maar zoeken steeds wel naar kleine uitdagingen. Dat is ook wat haar ontzettend motiveert. Ze sport zelf nog 3/4 keer thuis en in dat ene uurtje samen bespreken we nieuwe doelen en plan van aanpak voor die week.
Ik ben daarom blij om haar als sporter van de maand juni te mogen benoemen, want dat heeft ze echt dubbel en dik verdiend!
Nadine ik ben super trots op jou!