Nieuw logo

Met trots presenteren wij ons nieuwe logo!

De luxe uitstraling, de stoere en sierlijke letters maken dit logo compleet. Het verhaal achter dit logo heeft alles te maken met de leefstijl die je terug brengt in balans. De woorden Eet Beweeg onstpan maken de circle rond. De statische E die staat voor een stabiel eetpatroon, de Beweeglijke B staat voor gezond in beweging blijven en de hangende O staat voor ontspanning. Wij bieden al deze facetten in een een luxe prive studio, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij van Eet Beweeg Ontspan helpen je graag bij je doel! We laten mensen ervaren dat gezond leven helemaal niet zo gek hoeft te zijn. Gezond eten, goed bewegen, maar vooral ook ontspanning en genieten van de leuke dingen in het leven. En daar horen lekkere hapjes en genieten van een luie dag aan het strand ook bij!

We geven je voeding tips, professionele trainingen, trainingsadviezen voor thuis, denken met je mee hoe je ontspanning kunt inbouwen in je drukke leefstijl.

Voel jij onze passie! Wil jij mee genieten van onze werkwijze en wil je je laten inspireren door onze top trainers! Maak dan snel een afspraak ..