Opening eet beweeg ontspan

Op een prachtige zichtlocatie aan de Avenue Céramique in Maastricht vond gisteren de feestelijke opening plaats van Luxe Tuininrichting, een nieuwe showroom van 300 vierkante meter, waarin zoals de naam al zegt alles is gericht op het luxueus genieten in de tuin. Er staan onder meer jacuzzi’s, pizza-ovens en luxe parasols. De verdieping biedt ook plaats aan Buro van Rooijen, een tuinarchitectenbureau dat gespecialiseerd is in het bedenken en realiseren van kwalitatieve en innoverende ontwerpen voor zowel de openbare ruimte als voor tuinen in het privé-domein in zowel Nederlands- als Belgisch Limburg. Dit bedrijf was voor tot voor kort gevestigd was aan de Wilhelminasingel,

Roderick van Rooijen en zijn echtgenote Gerda Remmers ontvingen zo’n 300 gasten – familie, vrienden, kennissen, klanten en zakenrelaties. Zij benutten de zomerse zondagmiddag om een kijkje te komen nemen in de nieuwe vestiging op nummer 160, die begin deze maand de deuren opende.

Op de frisse, koele verdieping onder de showroom is een personal training studio ingericht onder de naam Eet Beweeg Ontspan. Daarin kunnen mensen onder meer terecht voor trainingen op maat, maar ook voedings- en bewegingsadviezen. De studio, die eveneens 300 vierkante omvat en voorzien is van alle mogelijke luxe, wordt gerund door Gerda.