Waarom personal training bij Eet Beweeg Ontspan?

Personal training in een mooie rustige trainingsstudio in Maastricht

Over ons:


In onze begeleiding staat passie centraal! Als je bij ons traint, gaan we met jou voor maximaal resultaat. Omdat we ons werk met zo veel plezier en enthousiasme doen, gaan we net iets verder dan anderen. Onze begeleiding stopt niet bij de deur!

Personal training, voeding en focus op herstel en rust zijn belangrijke onderdelen van onze begeleiding. De combinatie van de juiste mindset en kennis staan garant voor een langetermijnresultaat. Want uiteindelijk draait het maar om één ding: resultaat die je je hele leven kunt vasthouden. Het doel die bij jou past en jou gelukkiger maakt.

Onze trajecten zijn voor de duur van 6 maanden. We werken samen aan een gestructureerd trainingsplan. Onze personal trainers zijn professioneel opgeleid en hebben grote kennis over het menselijk lichaam. Zowel op sport als op medisch gebied. We werken nauw samen met medische specialisten om onze sessies zo verantwoord mogelijk te houden. Ben je aan het revalideren dan kun je ook bij ons terecht voor goed opbouwend plan!

Onze aanpak zorgt ervoor dat jij je fitter, energieker en gezonder gaat voelen. Wij streven ernaar dat we samen met jou een manier kunnen vinden waarbij jij je het meest gelukkig voelt.Werken aan je fitheid doe je bij ons met de juiste kennis en discipline.

Wij begeleiden, monitoren en testen je gedurende de hele periode dat je bij ons aan de slag gaat. Zo blijf je maximaal gemotiveerd.

Personal training doe je samen met je vaste hoofdtrainer. Je eerste training bestaat uit een sporttest. De personal trainer bekijkt je mobiliteit, kracht en conditie. Ook zal hij/zij een aantal metingen doen om te kijken hoe de verdeling van je lichaamssamenstelling is.

Denk dan aan het bekijken van je gezonde en slechte vetten en of je spieren goed ontwikkeld zijn. Je personal trainer bekijkt samen met jou wat de belangrijkste punten zijn om aan te werken.

Elke eerste van de maand is er een evaluatie en worden er nieuwe doelen gesteld. Zo houden wij je gemotiveerd!

Jij geeft aan wat mogelijk is en wij denken creatief met je mee om het beste uit jezelf te halen.

Het enige wat jij hoeft te doen is te starten!