Personal trainer Cyril vertelt over zijn passie voor sport

Mijn passie voor sport als personal trainer zit er al van jongs af aan in. Door in aanraking te zijn gekomen met voetbal en fitness weet ik hoe mijn lichaam reageert bij blessures. Vanuit deze ervaring ben ik uiteindelijk mijn studie HBO Sportkunde gaan volgen. Hierbij heb ik geleerd de theorie aan de praktijk te koppelen en verantwoorde keuzes te maken in bewegingsvormen.

Zelf staat plezier altijd bovenaan in mijn lessen. Door deze factor te koppelen aan een goede dosis werk ethos zijn er mooie resultaten mogelijk. Als persoon zelf wil ik graag betrokken zijn bij het volledige proces dat een klant doorgaat bij binnenkomst. Hierdoor kan ik mezelf ontwikkelen tot een goede personal trainer en misschien nog wel belangrijker een vertrouwensband opbouwen. Verder is sporten uiteraard voor iedereen en zal dit ook altijd zo moeten blijven. Ik geloof er heilig in dat ieder mens zich dusdanig kan ontwikkelen om het maximale uit het leven te halen en kan bouwen aan een mooie toekomst!

Nieuwsgierig naar de begeleiding van Cyril, maak een afspraak