Personal trainer in Meerssen

Personal trainer in Meerssen

Woon jij in Meerssen en zoek je een goede personal trainer die jou kan begeleiden naar een persoonlijk doel? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Vanuit Meerssen ben je binnen 8 minuten bij onze personal training studio. Ben je met de fiets is het meteen een goede warming up!

Soms is het lastig om met een druk leven ook nog het sporten te combineren. Dan is het hebben van een afspraak met je personal trainer de ideale oplossing. Je personal trainer stelt een goed trainingsprogramma op en werkt samen met jou naar een gezonder, sterk en energiek lichaam. Ook op mentaal vlak zal je personal trainer je perfecte coach zijn.

Het hebben van een sterk en energiek lichaam helpt je mentaal alles aan te kunnen. Vermoeidheidsklachten of lichamelijk kwaaltje zullen op korte termijn snel verdwijnen als jij je lichaam geeft wat het nodig heeft. Goede voeding, bewegen en op de juiste momenten rust nemen helpen je in balans komen. Je wil niet weten hoeveel je dat waard gaat zijn als je dit eenmaal gevoeld hebt!

Je personal trainer heeft alle kwaliteiten in huis om jou goed te kunnen lezen en kan goed inschatten hoe het traject aangepakt moet worden voor de beste resultaten.

DE STUDIO

Onze studio biedt twee privé douches en gebruik van alle verzorgingsspullen. Denk aan handdoek, shampoo, deo etc. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en de studio is altijd netjes en schoon. Geen volle zalen maar een rustige studio waar jij je volledig met je personal trainer kan focussen op je trainingsplan!

Onze huiselijke sfeer geeft je een warm welkom.

INPLANNEN

Je afspraken kun je flexibel inplannen met je vaste personal trainer. Je kunt kiezen voor een vast moment, maar je kunt er ook voor kiezen om elke week een andere dag te komen sporten. We streven altijd naar balans en structuur en stimuleren je altijd in beweging te blijven. We werken met trainingsplannen voor thuis of op vakantie.

Heb je vragen of wil je graag eerst langskomen voor een gratis gesprek of proefles neem dan contact met ons op. Meerssen is bij ons naast de deur dus woon je in Meerssen en wil je graag in onze studio in Maastricht komen sporten dan maak snel een afspraak.

WIL JIJ NU EENS ECHT RESULTAAT, DAN ZIT JE BIJ ONS GOED!

Onze leden hebben al 17 jaar vertrouwen en geven ons ★★★★★

Personal training studio | Eet Beweeg Ontspan
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
powered by Google
Danny HilkmanDanny Hilkman
18:53 28 Jul 22
Ik ben op zijn zachtst gezegd nooit een sportief iemand geweest. Trainingsstudio 'Eet beweeg Ontspan' heeft er desondanks voor gezorgd dat ik nu met plezier tweemaal per week bij hen train en tussendoor dagelijks ook thuis zelfstandig met door hun opgestelde trainingen. Lid worden is voor mijn gezondheid de beste keuze geweest, niet alleen vanwege deze trainingen, maar ook vanwege aandacht voor gezonde voeding. Tenslotte is het ook nog eens erg gezellig met veel persoonlijke aandacht. Een top team met trainers die allen verschillende kwaliteiten en aandachtspunten hebben. Voor ieder wat wils.
Miel MoonenMiel Moonen
11:16 03 May 22
Ik sport al anderhalf jaar met veel plezier en succes bij EBO. De persoonlijke begeleiding van Charlie (en van tijd tot tijd één van zijn fijne collega's) werkt voor mij uitstekend. Hij weet me altijd te pushen om door te gaan, vooral door de leuke spelvormen voor sommige oefeningen, met bijvoorbeeld voetbalelementen of een frisbee tijdens het buiten sporten.
Illis SchrauwenIllis Schrauwen
09:53 21 Mar 22
Zeer goede, deskundige begeleiding. Fijne omgeving: verzorgd, schoon, goede sfeer.
Mo ShadmanMo Shadman
16:09 20 Mar 22
Mede dankzij EBO ben ik enorm veel afgevallen. Niet alleen afvallen maar ook de begeleiding om tot op de dag van vandaag gezond te blijven eten met de juiste voedingsschema. Ook de aandacht wat per les gegeven wordt is voor mij persoonlijk ook fijn.
js_loader

ONZE PERSONAL TRAINERS ZIJN GEDREVEN, ERKEND EN PROFFESIONEEL. ZE WETEN PRECIES WAT JIJ NODIG HEBT. VANUIT MEERSSEN  KUN JE DUS GOED BIJ ONS TERECHT