Personal trainer in Riemst

Zoek jij een personal trainer en woon je in Riemst dan kun je bij ons goed terecht. We werken altijd op afspraak wanneer het jou het beste uitkomt.

Onze locatie is goed te bereiken en parkeren kan gratis recht voor onze deur. Vanuit Riemst ben je binnen 10 minuten op onze makkelijk te bereiken locatie. Jouw personal trainer werkt samen met jou naar een gericht doel.

Sterker worden, een betere conditie of mentaal beter in je vel zitten kan allemaal bereikt worden met je eigen personal trainer vanuit Riemst. Je personal trainer is alert op wat je doet en zal je op de juiste manier de goede richting in coachen.

Samen sporten is ook leuk. Je kunt bij ons ook terecht met je partner of met een vriend of vriendin. Jullie kunnen de kosten dan delen, dat maakt het erg aantrekkelijk! wonen jullie beide in Riemst dan kom samen sporten met je eigen personal trainer die per doel een gericht schema maakt.

Onze visie is ervoor zorgen dat jij met jouw lichaam alles uit je dag/leven kan halen. Energiek zijn en je gezond en sterk voelen is onze motivatie. We doen alles in overleg met jou. Het moet tenslotte helemaal bij jou leefstijl aansluiten en samen komen we tot een gezondere leefstijl.

Onze erkende personal trainers zijn medisch goed opgeleid, heb je een blessure kun je ook bij ons terecht om je lichaam weer gezond en sterker te maken. We geven ook regelmatig opdrachten mee naar huis. Woon je in Riemst kun je ook op onze tweede locatie gratis gebruik maken van onze open gym. Hier werk je met een trainingsschema van je personal trainer voor jezelf. Of wil je liever personal training dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je ook graag wat kilo’s afvallen dan hebben wij een voedingsdeskundige in huis die je doormiddel van handige tips of eetschema’s kan helpen naar een gezondere leefstijl. Je kunt vanuit Riemst kiezen op welke locatie je personal training wenst te hebben.

DE STUDIO

Onze studio biedt twee privé douches en gebruik van alle verzorgingsspullen. Denk aan handdoek, shampoo, deo etc. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en de studio is altijd netjes en schoon. Geen volle zalen maar een rustige studio waar jij je volledig met je personal trainer kan focussen op je fitnessplan!

Woon je in Riemst maar wil je graag prive sporten met een personal trainer en vanuit daar door naar het werk, dan kun je dus bij ons goed terecht.

Onze huiselijke sfeer geeft je een warm welkom.

INPLANNEN

Je afspraken kun je flexibel inplannen met je vaste personal trainer. Je kunt kiezen voor een vast moment, maar je kunt er ook voor kiezen om elke week een andere dag te komen sporten. We streven altijd naar balans en structuur. Je training kan altijd doorgaan.

Heb je vragen of wil je graag eerst langskomen voor een gratis gesprek of proefles neem dan contact met ons op. Kies dus voor ons als je in Riemst woont en op zoek bent naar een goede personal trainer die jouw op en top begeleid!

MOOIE RESULTATEN BOEK JE SAMEN MET JE PERSONAL TRAINER.

Onze leden hebben al 17 jaar vertrouwen en geven ons ★★★★★

Personal training studio | Eet Beweeg Ontspan
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
powered by Google
Danny HilkmanDanny Hilkman
18:53 28 Jul 22
Ik ben op zijn zachtst gezegd nooit een sportief iemand geweest. Trainingsstudio 'Eet beweeg Ontspan' heeft er desondanks voor gezorgd dat ik nu met plezier tweemaal per week bij hen train en tussendoor dagelijks ook thuis zelfstandig met door hun opgestelde trainingen. Lid worden is voor mijn gezondheid de beste keuze geweest, niet alleen vanwege deze trainingen, maar ook vanwege aandacht voor gezonde voeding. Tenslotte is het ook nog eens erg gezellig met veel persoonlijke aandacht. Een top team met trainers die allen verschillende kwaliteiten en aandachtspunten hebben. Voor ieder wat wils.
Miel MoonenMiel Moonen
11:16 03 May 22
Ik sport al anderhalf jaar met veel plezier en succes bij EBO. De persoonlijke begeleiding van Charlie (en van tijd tot tijd één van zijn fijne collega's) werkt voor mij uitstekend. Hij weet me altijd te pushen om door te gaan, vooral door de leuke spelvormen voor sommige oefeningen, met bijvoorbeeld voetbalelementen of een frisbee tijdens het buiten sporten.
Illis SchrauwenIllis Schrauwen
09:53 21 Mar 22
Zeer goede, deskundige begeleiding. Fijne omgeving: verzorgd, schoon, goede sfeer.
Mo ShadmanMo Shadman
16:09 20 Mar 22
Mede dankzij EBO ben ik enorm veel afgevallen. Niet alleen afvallen maar ook de begeleiding om tot op de dag van vandaag gezond te blijven eten met de juiste voedingsschema. Ook de aandacht wat per les gegeven wordt is voor mij persoonlijk ook fijn.
js_loader

ONZE PERSONAL TRAINERS ZIJN GEDREVEN, ERKEND EN PROFFESIONEEL. ZE WETEN PRECIES WAT JIJ NODIG HEBT. VANUIT RIEMST KUN JE DUS GOED BIJ ONS TERECHT