Personal trainers

De personal trainers van eet beweeg ontspan zijn zeer professionele gediplomeerde trainers met jarenlang ervaring. Ze motiveren en stimuleren je tot je einddoel. Ze zorgen voor vertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder blessure je doel behaald. De trainers van eet beweeg ontspan staan altijd voor je klaar! Ook buiten je training kun je op hun support rekenen. Lees hieronder de specialiteiten van elke trainer.

Personal trainer Gerda 

Met haar 18 jaar ervaring in personal training en voedingsadvies is zij de eigenaresse, personal trainer en voedingsconsulent bij Eet Beweeg Ontspan. Met haar passie en professionaliteit gaat ze voor 100% resultaat! Haar specialiteiten zijn gewichtscontrole en bokstrainingen. Door haar eigen ervaring in de kickboks-wereld weet ze precies wat doorzettingsvermogen betekent. Ze weet wat je nodig hebt en is de perfecte coach om je doel te bereiken! Gerda begeleid iedereen op het gebied van leefstijl veranderingen. Sinds 2017 is ze gestart met het oprichten van EET BEWEEG ONTSPAN en inmiddels is daar BOUTIQUE GYM bijgekomen. Met een heel team van professionele trainers heeft zij een uniek concept op de wereld gebracht. Het concept is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes in Maastricht. Lees ook de recensies wat onze leden over het concept vertellen. Wil jij ook werken aan een gezonder en  fitter lichaam, neem dan contact met ons op voor een gratis intake gesprek met Gerda.

Personal trainer Charles

Met zijn 15 jaar ervaring is hij personal trainer & Manager bij Eet Beweeg Ontspan. Hij gaat net dat stapje verder waardoor je sneller je doel bereikt! Door zijn enthousiasme en humor maakt hij van elke training een verrassende  training! Zijn specialiteiten zijn voornamelijk krachttraining en sportspecifieke training. Hij werkt met verschillende materialen zoals kettlebell, TRX, dumbells. Om je conditie te verbeteren en je fitter te voelen ben je bij hem aan het juiste adres! Heb je een blessure of kom je net uit een revalidatie traject dan ben je bij hem goed! Hij werkt zeer technisch en heeft de rust om goed naar je te luisteren en je te  geven wat je nodig hebt. Een zwangere vrouw zou zich als een vis in het water voelen! Boek een training en voel zijn energie!

Personal trainer Rick

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Hij focust zich vooral op kracht- en conditietraining. Rick heeft een atletiek achtergrond. Hij weet hoe hard het werken is om je lichaam fit maken. Hij kan je dus niet alleen fysiek maar ook mentaal enorm goed begeleiden! Er niet alleen fit uitzien, maar je vooral ook fit voelen is voor hem heel belangrijk. Met zijn enthousiasme weet hij jou te motiveren om nét dat beetje extra te geven om het verschil te maken. Met zijn aandacht en focus op jouw doel gaat hij voor het maximale resultaat. Rick is professioneel opgeleid tot personal trainer, zijn kennis over het lichaam maakt hem een unieke trainer! Laat je ook inspireren door zijn passie voor sport.

Personal  trainer Jimmy 

Jimmy heeft passie voor sport. Hij kijkt naar wat je graag zou willen bereiken en zal dan een goed plan met je opstellen. Hij denkt met je mee! Of dat nu tijdens je training is of buiten je training hij stimuleert je om altijd bezig te zijn je doel te behalen. Hij geeft je aandacht en leeft zich in, waardoor hij je goed kan aanvoelen en daardoor goed kan stimuleren. Tijdens de training zal hij technisch goed op je technieken letten en je daarin coachen. Jimmy verdiept zich medisch als startende fysiotherapeut. Heb je dus een blessure of twijfel je hoe je je lichaam met beperkingen fit kunt krijgen, bij hem zit je goed. Boek je eerste les met personal trainer Jimmy

Personal trainer Navanjo

Trainer Navanjo heeft een grote passie voor sport. Zijn kennis is groot en hij werkt technisch naar je doel. Navanjo doet een opleiding voor Fysio en heeft daarmee veel medische inzichten waardoor hij iedereen kan begeleiden. Navanjo is rustig en gedreven. Door zijn rustige aanpak voel je je snel op je gemak. Hij laat je alles uit je training. Hij werkt zeer gestructureerd en je merkt al heel snel dat je lichaam snel verbetert met zijn aanpak! Wil je dus werken aan een sterk lichaam dan ben je bij hem goed!

Personal trainer Shanice

Shanice is een enthousiaste trainster die je tot actie brengt! Ze heeft veel ervaring in de sportwereld. Ze kan je goed begeleiden als sporten niet standaard in je schema zit. Ze kan mensen goed lezen door haar brede mensenkennis en heeft een bepaalde rust waardoor jij je op je gemakt voelt. Ze bekijkt jouw situatie en helpt je om je doel te behalen. Ze is zelf ook enorm sportief waardoor ze veel eigen ervaring heeft. Shanice is je perfecte trainster als je iemand nodig hebt die vertrouwd voelt en veel kennis heeft. Shanice heeft veel ervaring en is opgeleid tot personal trainer en groepsles instructeur.

Personal trainer Reinaldo

De grote vriendelijke reus wordt hij binnen ons team ook wel eens genoemd. Reinaldo is elke dag in de sportschool te vinden om zichzelf fit te houden. Met alle kennis die hij afgelopen jaren heeft opgedaan kan hij iedereen die graag krachttraining wil doen goed begeleiden. Hij heeft zijn eigen lichaam zo weten te ontwikkelen dat hij precies weet wat jij moet doorstaan om een mooi afgetraind lijf te krijgen. Hij heeft een goede opleiding tot personal trainer gedaan en met een mooie aanvulling als sportmasseur weet hij precies hoe je lichaam werkt! Je kunt met hem dus alle kanten op. Zijn beste eigenschap is zijn empathisch vermogen!