Personal trainers

De personal trainers van eet beweeg ontspan zijn zeer professionele gediplomeerde trainers met jarenlang ervaring. Ze motiveren en stimuleren je tot je einddoel. Ze zorgen voor vertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder blessure je doel behaald. De trainers van eet beweeg ontspan staan altijd voor je klaar! Ook buiten je training kun je op hun support rekenen. Lees hieronder de specialiteiten van elke trainer.

Personal trainer Gerda 

Met haar 18 jaar ervaring in personal training en voedingsadvies is zij de eigenaresse, personal trainer en voedingsconsulent bij Eet Beweeg Ontspan. Met haar passie en professionaliteit gaat ze voor 100% resultaat! Haar specialiteiten zijn gewichtscontrole en bokstrainingen. Door haar eigen ervaring in de kickboks-wereld weet ze precies wat doorzettingsvermogen betekent. Ze weet wat je nodig hebt en is de perfecte coach om je doel te bereiken! Gerda begeleid iedereen op het gebied van leefstijl veranderingen. Sinds 2017 is ze gestart met het oprichten van EET BEWEEG ONTSPAN en inmiddels is daar BOUTIQUE GYM bijgekomen. Met een heel team van professionele trainers heeft zij een uniek concept op de wereld gebracht. Het concept is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes in Maastricht. Lees ook de recensies wat onze leden over het concept vertellen. Wil jij ook werken aan een gezonder en  fitter lichaam, neem dan contact met ons op voor een gratis intake gesprek met Gerda.

Personal trainer Charles

Met zijn 15 jaar ervaring is hij personal trainer & Manager bij Eet Beweeg Ontspan. Hij gaat net dat stapje verder waardoor je sneller je doel bereikt! Door zijn enthousiasme en humor maakt hij van elke training een verrassende  training! Zijn specialiteiten zijn voornamelijk krachttraining en sportspecifieke training. Hij werkt met verschillende materialen zoals kettlebell, TRX, dumbells. Om je conditie te verbeteren en je fitter te voelen ben je bij hem aan het juiste adres! Heb je een blessure of kom je net uit een revalidatie traject dan ben je bij hem goed! Hij werkt zeer technisch en heeft de rust om goed naar je te luisteren en je te  geven wat je nodig hebt. Een zwangere vrouw zou zich als een vis in het water voelen! Boek een training en voel zijn energie!

Personal trainer Rick

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Hij focust zich vooral op kracht- en conditietraining. Rick heeft een atletiek achtergrond. Hij weet hoe hard het werken is om je lichaam fit maken. Hij kan je dus niet alleen fysiek maar ook mentaal enorm goed begeleiden! Er niet alleen fit uitzien, maar je vooral ook fit voelen is voor hem heel belangrijk. Met zijn enthousiasme weet hij jou te motiveren om nét dat beetje extra te geven om het verschil te maken. Met zijn aandacht en focus op jouw doel gaat hij voor het maximale resultaat. Rick is professioneel opgeleid tot personal trainer, zijn kennis over het lichaam maakt hem een unieke trainer! Laat je ook inspireren door zijn passie voor sport.

Personal  trainer Jimmy 

Jimmy heeft passie voor sport. Hij kijkt naar wat je graag zou willen bereiken en zal dan een goed plan met je opstellen. Hij denkt met je mee! Of dat nu tijdens je training is of buiten je training hij stimuleert je om altijd bezig te zijn je doel te behalen. Hij geeft je aandacht en leeft zich in, waardoor hij je goed kan aanvoelen en daardoor goed kan stimuleren. Tijdens de training zal hij technisch goed op je technieken letten en je daarin coachen. Jimmy verdiept zich medisch als startende fysiotherapeut. Heb je dus een blessure of twijfel je hoe je je lichaam met beperkingen fit kunt krijgen, bij hem zit je goed. Boek je eerste les met personal trainer Jimmy

Personal trainer Veerle 

Veerle staat positief in het leven en is de grote glimlach van PT studio. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat je een fijn gevoel krijgt voor, tijdens en na je training.Veerle is al jaren lang ontzettend sportief en heeft veel sportkennis. Elke dag is ze te vinden in de sportschool om haar eigen lichaam gezond en fit te houden. Daar is ook de passie voor het lesgeven begonnen. Ze wil mensen ook zo blij, gelukkig en fit maken zoals ook zij dat zelf ervaart. Je kunt het wel zien aan haar lichaam dat ze goed voor zichzelf zorgt!Haar enorme variatie van oefeningen zorgen ervoor dat je steeds weer je lichaam blijft uitdagen, en dat is ook haar doel. Zij wilt dat jij niet alleen met een voldaan gevoel maar ook een gelukkig gevoel de deur uitwandelt.Veerle daagt je dus uit op een positieve en fijne manier, always with a smile! Veerle is opgeleid tot een professionele personal trainer en kan iedereen op een verantwoorde manier laten werken aan het gezond en fit lichaam.

Personal trainer Julia

Julia maakt van je training een echt feestje. Met haar humor en vrolijkheid hoeft sporten helemaal niet saai te zijn. Ben jij dus een persoon die sporten echt niet leuk vindt dan boek zeker een les met Julia, zij trekt je er helemaal doorheen. Met haar jarenlange ervaring zijn haar trainingen creatief en elke keer anders. Ze is te vinden in de Boutique Gym en in de personal training studio. In de Boutique Gym geeft zij verschillende groepslessen, waar ze een populaire trainster is!

Personal trainer Rick

Door zijn eigen ervaringen m.b.t. overgewicht en een inactieve leefstijl weet Rick van aanpakken! Van genoeg beweging, gezonde voeding en voldoende beweging heeft hij zijn nieuwe leefstijl weten te maken. Die ervaring deelt hij graag met andere! Door genoeg eigen ervaring en de juiste opleidingen is hij een geweldige personal trainer geworden.

Hij houdt ervan om samen met mensen naar een doel toe te werken waarbij ieder individu anders is en zo ook getraind en gecoacht moet worden. Rick is gespecialiseerd in kickboksen door zijn eigen ervaring in de sport en in krachttraining werkt hij graag met verschillende spelvormen en zullen de training veel afwisseling hebben. Hij weet zich goed aan te passen, maar weet ook precies wat iemand nodig heeft om maximaal gemotiveerd te worden.

Personal trainer Danique 

Sport en voeding, dat is Danique haar passie. Niet voor niks dat ze bewegingswetenschappen heeft gestudeerd, gespecialiseerd in Sport en Voeding. Uit het sporten haalt ze heel veel plezier en energie, en helpt je dan ook graag de plezier in sporten te ontdekken. Sporten hoeft niet saai en eentonig te zijn, en dat laat ze je graag zien door gebruik te maken van allerlei verschillende materialen. Ze motiveer je om door te zetten als het lastig wordt, en samen gaat ze voor de beste jij die je kan zijn!

Personal trainer Robin

De vriendelijke maar o zo gedreven Robin haalt altijd alles uit de kast om elk uniek mens van dienst te zijn. Als doorgewinterde sportman met een fysiotherapeutische achtergrond weet hij wel raad met doeltreffende trainingen op maat. Daarnaast focust deze professionele coach zich ook op de balans tussen lichaam en geest door je te motiveren en respectvol uit te dagen. Écht sterker of vitaler worden doe je namelijk zowel fysiek als mentaal. Klinkt je dit als muziek in de oren? Plan dan hier een intake!