Personal trainers

De personal trainers van eet beweeg ontspan zijn zeer professionele gediplomeerde trainers met jarenlang ervaring. Ze motiveren en stimuleren je tot je einddoel. Ze zorgen voor vertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder blessure je doel behaald. De trainers van eet beweeg ontspan staan altijd voor je klaar! Ook buiten je training kun je op hun support rekenen. Lees hieronder de specialiteiten van elke trainer.

Personal trainer Gerda

Eigenaresse, personal trainer en voedingsconsulent bij Eet Beweeg Ontspan. Met haar passie en professionaliteit gaat ze voor 100% resultaat! Haar specialiteiten zijn gewichtscontrole en bokstrainingen. Door haar eigen ervaring in de kickboks-wereld weet ze precies wat doorzettingsvermogen betekent. Ze weet wat je nodig hebt en is de perfecte coach om je doel te bereiken! Laat je inspireren en plan een intake.

Personal trainer Charles

Personal trainer & Manager bij Eet Beweeg Ontspan. Hij gaat net dat stapje verder waardoor je sneller je doel bereikt! Door zijn enthousiasme en humor maakt hij van elke training een verrassende  training! Zijn specialiteiten zijn voornamelijk krachttraining en sportspecifieke training. Hij werkt met verschillende materialen zoals kettlebell, TRX, dumbells. Om je conditie te verbeteren en je fitter te voelen ben je bij hem aan het juiste adres! Boek een training en voel zijn energie!

Personal trainer Rick

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Hij focust zich vooral op kracht- en conditietraining. Er niet alleen fit uitzien, maar je vooral ook fit voelen is voor hem heel belangrijk. Met zijn enthousiasme weet hij jou te motiveren om nét dat beetje extra te geven om het verschil te maken. Met zijn aandacht en focus op jouw doel gaat hij voor het maximale resultaat. Laat je ook inspireren door zijn passie voor sport!

Personal trainer Rachel

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Rachel heeft jarenlange ervaring met het geven van personal training. Ze heeft door de jaren heen veel verschillende mensen gezien en kan mede daardoor goed inschatten wat je nodig hebt. Haar trainingen bevatten effectieve oefeningen en een gezonde dosis humor. Ook heeft zij kennis van diverse verschillende sporten, waardoor haar training nooit saai is. Tijdens haar eigen sportmomenten is zij vaak te vinden op de tennisbaan en daarnaast houdt zij van full body training. Wil jij kennis maken met Rachel? Boek dan een sessie bij haar.

Personal trainer Robin

De vriendelijke maar o zo gedreven Robin haalt altijd alles uit de kast om elk uniek mens van dienst te zijn. Als doorgewinterde sportman met een fysiotherapeutische achtergrond weet hij wel raad met doeltreffende trainingen op maat. Daarnaast focust deze professionele coach zich ook op de balans tussen lichaam en geest door je te motiveren en respectvol uit te dagen. Écht sterker of vitaler worden doe je namelijk zowel fysiek als mentaal. Klinkt je dit als muziek in de oren? Plan dan hier een intake!

Personal trainer Robbert

Robbert Vandeberg, 24 jaar oud en inmiddels 8 jaar intensief bezig met krachtsport en voeding om daarin doelen te bereiken. Middels verschillende wegen zowel in de praktijk als theoretisch kennis vergaard over training, voeding en revalidatie. Ik heb een no nonsense benadering om doelen te bereiken waarin ik mij focus op het leggen van een goede basis op het gebied van training en voeding om deze vervolgens te optimaliseren om het gewenste resultaat te behalen. Wil je door Robbert gemotiveerd worden plan dan een afspraak

Personal trainer Calvin

Calvin Westhovens, 22 jaar, ondernemer en personal trainer. Al ruim 18 jaar ervaring in verschillende gevechtsporten en 7 jaar in krachttraining. Als groot gelover in “persoonlijke ontwikkeling” en “doen wat werkt voor jou” motiveert hij mensen het beste uit zichzelf te halen. Zijn trainingen bestaan uit een combinatie van leuk oefeningen en technische kennis. Hij kan je precies uitleggen waarom bepaalde dingen goed zijn voor je.

Personal trainer Taher

Taher heeft door zijn professionele sport achtergrond een ruime kennis in voeding, sport en leefstijl opgedaan.
Hij is een echte motivator die u helpt bij het bereiken van uw doelstellingen. Door het gebruik maken van gevarieerde en effectieve oefeningen, werken we samen aan uw doelstellingen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor we samen werken naar de fitste versie van jezelf.

Personal trainer Cyril

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Cyril heeft ruime kennis van het menselijk lichaam en is daardoor in staat om op een verantwoorde manier het lichaam sterker en fitter te maken omdat hij precies weet wat het lichaam aan kan. Door zijn speelse maar effectieve trainingen, waarbij hij nooit de functionaliteit uit het oog verliest, is hij goed in staat om je gerust te stellen je een vertrouwd gevoel te geven. Heb je net een fysio traject achter de rug en wil je onder begeleiding en verantwoorde manier het sporten verder oppakken? Neem dan een training van Cyril!