Personal trainers

De personal trainers van eet beweeg ontspan zijn zeer professionele gediplomeerde trainers met jarenlang ervaring. Ze motiveren en stimuleren je tot je einddoel. Ze zorgen voor vertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder blessure je doel behaald. De trainers van eet beweeg ontspan staan altijd voor je klaar! Ook buiten je training kun je op hun support rekenen. Lees hieronder de specialiteiten van elke trainer.

Gerda

Eigenaresse, personal trainer en voedingsconsulent bij Eet Beweeg Ontspan. Met haar passie en professionaliteit gaat ze voor 100% resultaat! Haar specialiteiten zijn gewichtscontrole en bokstrainingen. Door haar eigen ervaring in de kickboks-wereld weet ze precies wat doorzettingsvermogen betekent. Ze weet wat je nodig hebt en is de perfecte coach om je doel te bereiken! Laat je inspireren en plan een intake.

Charles

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Hij gaat net dat stapje verder waardoor je sneller je doel bereikt! Door zijn enthousiasme en humor maakt hij van elke training een verrassende  training! Zijn specialiteiten zijn voornamelijk krachttraining en sportspecifieke training. Hij werkt met verschillende materialen zoals kettlebell, TRX, dumbells. Om je conditie te verbeteren en je fitter te voelen ben je bij hem aan het juiste adres! Boek een training en voel zijn energie!

Julia

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Julia heeft mensenkennis en ze weet wat iemand nodig heeft. Ze kent de juiste balans tussen beweging en ontspanning. Haar aanpak geeft mensen rust en controle. Geen drillmaster, maar ze brengt je met de perfecte training aan je einddoel! Ze helpt je, steunt je en geeft je net even dat extra duwtje voor resultaat! Voelt dit nu al goed, plan dan een intake.

Rick

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Hij focust zich vooral op kracht- en conditietraining. Er niet alleen fit uitzien, maar je vooral ook fit voelen is voor hem heel belangrijk. Met zijn enthousiasme weet hij jou te motiveren om nét dat beetje extra geven om het verschil te maken. Met zijn aandacht en focus op jouw doel gaat hij voor het maximale resultaat. Laat je ook inspireren door zijn passie voor sport!

Shauni

Personal Trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Shauni heeft een enorme passie voor sport en wil jou na elke uitdagende training met een grote glimlach naar huis laten gaan. Haar trainingen zijn verrassend doordat zij elementen uit verschillende takken van sport weet te combineren die zij ook zelf beoefent, zoals krachttraining, bootcamps en interval trainingen. Met haar energie en enthousiasme weet ze mensen te motiveren om te beginnen met sporten en buiten hun eigen comfortzone te treden. Heb je moeite jezelf te motiveren om te gaan sporten? Zoek jij iemand die jou nieuwe energie geeft en helpt af te schakelen na een drukke dag?  Boek dan een training bij Shaini!