Personal trainers

De personal trainers van eet beweeg ontspan zijn zeer professionele gediplomeerde trainers met jarenlang ervaring. Ze motiveren en stimuleren je tot je einddoel. Ze zorgen voor vertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder blessure je doel behaald. De trainers van eet beweeg ontspan staan altijd voor je klaar! Ook buiten je training kun je op hun support rekenen. Lees hieronder de specialiteiten van elke trainer.

Personal trainer Gerda

Eigenaresse, personal trainer en voedingsconsulent bij Eet Beweeg Ontspan. Met haar passie en professionaliteit gaat ze voor 100% resultaat! Haar specialiteiten zijn gewichtscontrole en bokstrainingen. Door haar eigen ervaring in de kickboks-wereld weet ze precies wat doorzettingsvermogen betekent. Ze weet wat je nodig hebt en is de perfecte coach om je doel te bereiken! Laat je inspireren en plan een intake.

Personal trainer Charles

Personal trainer & Manager bij Eet Beweeg Ontspan. Hij gaat net dat stapje verder waardoor je sneller je doel bereikt! Door zijn enthousiasme en humor maakt hij van elke training een verrassende  training! Zijn specialiteiten zijn voornamelijk krachttraining en sportspecifieke training. Hij werkt met verschillende materialen zoals kettlebell, TRX, dumbells. Om je conditie te verbeteren en je fitter te voelen ben je bij hem aan het juiste adres! Boek een training en voel zijn energie!

Personal trainer Rick

Personal trainer bij Eet Beweeg Ontspan. Hij focust zich vooral op kracht- en conditietraining. Er niet alleen fit uitzien, maar je vooral ook fit voelen is voor hem heel belangrijk. Met zijn enthousiasme weet hij jou te motiveren om nét dat beetje extra te geven om het verschil te maken. Met zijn aandacht en focus op jouw doel gaat hij voor het maximale resultaat. Laat je ook inspireren door zijn passie voor sport!

Personal trainer Robin

De vriendelijke maar o zo gedreven Robin haalt altijd alles uit de kast om elk uniek mens van dienst te zijn. Als doorgewinterde sportman met een fysiotherapeutische achtergrond weet hij wel raad met doeltreffende trainingen op maat. Daarnaast focust deze professionele coach zich ook op de balans tussen lichaam en geest door je te motiveren en respectvol uit te dagen. Écht sterker of vitaler worden doe je namelijk zowel fysiek als mentaal. Klinkt je dit als muziek in de oren? Plan dan hier een intake!

Personal trainer Robbert

Robbert Vandeberg, 24 jaar oud en inmiddels 8 jaar intensief bezig met krachtsport en voeding om daarin doelen te bereiken. Middels verschillende wegen zowel in de praktijk als theoretisch kennis vergaard over training, voeding en revalidatie. Ik heb een no nonsense benadering om doelen te bereiken waarin ik mij focus op het leggen van een goede basis op het gebied van training en voeding om deze vervolgens te optimaliseren om het gewenste resultaat te behalen. Wil je door Robbert gemotiveerd worden plan dan een afspraak

Personal trainer Rick

Door zijn eigen ervaringen m.b.t. overgewicht en een inactieve leefstijl weet Rick van aanpakken! Van genoeg beweging, gezonde voeding en voldoende beweging heeft hij zijn nieuwe leefstijl weten te maken. Die ervaring deelt hij graag met andere! Door genoeg eigen ervaring en de juiste opleidingen is hij een geweldige personal trainer geworden.

Hij houdt ervan om samen met mensen naar een doel toe te werken waarbij ieder individu anders is en zo ook getraind en gecoacht moet worden. Rick is gespecialiseerd in kickboksen door zijn eigen ervaring in de sport en in krachttraining werkt hij graag met verschillende spelvormen en zullen de training veel afwisseling hebben. Hij weet zich goed aan te passen, maar weet ook precies wat iemand nodig heeft om maximaal gemotiveerd te worden.

Personal trainer Danique 

Sport en voeding, dat is Danique haar passie. Niet voor niks dat ze bewegingswetenschappen heeft gestudeerd, gespecialiseerd in Sport en Voeding. Uit het sporten haalt ze heel veel plezier en energie, en helpt je dan ook graag de plezier in sporten te ontdekken. Sporten hoeft niet saai en eentonig te zijn, en dat laat ze je graag zien door gebruik te maken van allerlei verschillende materialen. Ze motiveer je om door te zetten als het lastig wordt, en samen gaat ze voor de beste jij die je kan zijn!

Personal trainer Stefan

Zijn passie heeft altijd bij sport gelegen. Na een mooie tijd op CIOS is hij gaan werken als gymleraar. Na veel ervaring opgedaan te hebben en verschillende personal training opleidingen te hebben gedaan is hij na een aantal jaren werken in een Amsterdamse personal training studio nu in Maastricht begonnen.

Stefan zal zorgen dat de training altijd uitdagend is. Door goed te luisteren en te analyseren doet hij je tijdens de training op een positieven manier pushen en zal je merken dat meer in zit dan je denkt. Met Stefan kun je alle kanten op of je nou wil boksen of aan de gewichten wil hangen, hij is van alle markten thuis.

Het belangrijkste is dat je na elke sessie met een goed gevoel de deur uit gaat en dat wij samen jouw persoonlijk doel gaan behalen.

Boek je sessie bij Stefan!