Personal trainers

Onze Personal Trainers hebben verschillende specialisaties.

ꪜ Personal training NASM
ꪜ Fitness A/B
ꪜ Orthomoleculair therapeut
ꪜ Voedingsconsulent
ꪜ Voeding Hart en vaatziekte
ꪜ Voeding Diabetisch
ꪜ Overgang
ꪜ Life coaching ter voorkoming van BURN OUT
ꪜ Fysio i.o
ꪜ Sportmassage via NGS
ꪜ Cupping Massage
ꪜ Hormoon balans
ꪜ Dry needling

De personal trainers van EET BEWEEG ONTSPAN zijn zeer professionele gediplomeerde trainers met jarenlang ervaring. Ze motiveren en stimuleren je tot je einddoel. Ze zorgen voor vertrouwen en zorgen ervoor dat je zonder blessure je doel behaald. De trainers van eet beweeg ontspan staan altijd voor je klaar! Ook buiten je training kun je op hun support rekenen.

Wij hebben een goede samenwerkingen met medische specialisten om de kwaliteit van onze trajecten optimaal te houden!

Elke trainer heeft zijn eigen specialiteiten waardoor er altijd iemand met jou match! Bij ons kom je thuis in een warm team, en je training kan altijd doorgaan!

Eigenaar Gerda

Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sport. Toen ik vier jaar oud was ben ik begonnen met judo en daar is later ook kickboksen en turnen bijgekomen. Wat ik toen al fijn vond was mezelf tot het uiterste drijven om het beste uit mezelf te halen. Dit heeft mij het zelfvertrouwen gegeven waardoor ik weet wat mijn lichaam nodig heeft om me goed te voelen.

Wat sporten voor mij gedaan heeft is iets wat ik graag aan anderen wil overbrengen. Een gezonde levensstijl gun ik iedereen, daarom ben ik verschillende studies gaan volgen en heb ik een interesse ontwikkeld andere mensen zonder ziektes of beperkingen zo lang mogelijk van het leven te laten genieten.

Door de jaren heb ik geleerd dat om echt het maximale uit je eigen lichaam te halen, niet alleen beweging belangrijk is, maar ook de juiste brand- en bouwstoffen een onmisbaar onderdeel zijn. Het derde aspect dat bij mijn filosofie past is rust en ontspanning. Deze drie elementen moeten allemaal in balans zijn om écht fit te zijn. Vanuit die gedachte heb ik Eet Beweeg Ontspan in 2012 opgericht.

In onze personal training studio heb ik samen met mijn team jarenlang mensen geholpen naar een gezondere levensstijl, en dat geeft mij nog steeds elke dag enorm veel energie. Op een gegeven moment wilde ik graag nog meer mensen bereiken met mijn concept, daarom heb ik in 2020 als onderdeel van Eet Beweeg Ontspan het Boutique Gym concept gelanceerd en ben ik ook groepslessen gaan aanbieden.

Zo bereiken we met onze bedrijf nog meer mensen en kunnen we meer mensen kennis laten maken met onze filosofie. Of ik nou in onze personal training studio mensen één-op-één aan het begeleiden ben samen met mijn team, of aan het genieten ben van de gezonde en fitte community in ons centrum voor groepslessen, ik geniet nog dagelijks even veel als de eerste dag en ben nog altijd even dankbaar voor iedereen die we kunnen helpen!

Club manager Charles

Met zijn 15 jaar ervaring is hij personal trainer & Manager bij Eet Beweeg Ontspan.

Charles begeleid het team van Eet Beweeg Ontspan. Door zijn kennis en empatisch vermogen weet hij een warme sfeer neer te zetten binnen het professioneel team.

Hij is er niet alleen voor alle trainers, maar ook voor alle leden!

Charles heeft een grote passie voor sport. Hij vind het erg belangrijk dat iedereen professioneel en met respect behandeld wordt. Hij is daarom ook regelmatig te vinden in de studio om een praatje te maken met alle leden en een luisterend oor te zijn.

Hij staat voor kwaliteit! Door zijn clean karakter ziet de studio er altijd tip top en schoon uit.

Charles is ook zeer sport gedreven. Hij werkt samen met Gerda aan een team die continu up to date is van de nieuwe inzichten. Daarom blijft eet beweeg ontspan altijd op de hoogte op gebied van voeding, sport of mindset!