De liefde van je leven gun je op de eerste plaats altijd het beste toe. Maar wat nou als je je liefde een gezond en fit lichaam kan geven doormiddel van een mooi cadeau, Personal training!

We zitten aan het einde van het jaar. De meeste mensen blikken dan kort even terug om te evalueren hoe het afgelopen geweest is. Wat ging goed en wat kun je nu beter doen in het nieuwe jaar.

Vaak komen we dan tot de conclusie dat we beter voor onszelf moeten gaan zorgen. Drukke dagen, veel verplichtingen zorgen er soms voor dat je niet aan jezelf toekomt. Vaak komen we er te laat achter dat je je al maanden aan het verwaarlozen bent. Alles en iedereen om je heen heb je verzorgt maar als jij aan de beurt bent dan is je energie op en duik je liever in bed zodat je de dag erna weer volle energie kunt stoppen in je werk of je verplichtingen.

Personal training helpt hierbij! Je maakt een planning voor 6 maanden waarin je de tijd vrij maakt voor jezelf. Dit is al een grote stok achter de deur. Vervolgens zullen wij er alles aan doen dat je meer bewust wordt van je leefstijl. We geven je kleine opdrachten mee en stellen duidelijke doelen. Doelen die haalbaar zijn binnen jou eigen leefomgeving.

Maar ook op het gebied van voeding en ontspannen denken we mee. We weten immers dat voeding, bewegen en ontspannen niet los van elkaar kunnen. We zetten dus op alles in!

Personal training is soms voor even maar soms ook voor je hele leven! Het gaat erom dat jij voor jezelf gaat zorgen en wij helpen je daar graag mee.

Wil je starten met Personal training of wil je iemand dit cadeau doen? Neem dan contact met ons op. Wij plannen je graag in voor een gesprek.

Personal training