Personal train

Personal trainer in Eijsden

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eijsden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op slechts 10 minuten rijden van Eijsden ligt onze unieke en prachtige privéstudio Eet, Beweeg, Ontspan. Hier kun je terecht voor onder andere voedingsadvies, een massage of personal training in Eijsden. Onze locatie is goed te bereiken en parkeren kan recht voor de deur. Daarnaast is er vanuit Eijsden een mooie fietsroute naar onze personal training studio.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor 1-op-1 personal training maar ook voor koppel trainingssessies. Tijdens deze trainingssessies werk je aan je eigen doelen en wordt een persoonlijk schema en begeleidingsplan voor je opgesteld. Deze fitnessbegeleiding wordt aangepast aan je leefstijl en persoonlijke wensen. Wij zorgen ervoor dat de personal training niet alleen effectief is, maar ook plezierig. Vervelen is hier namelijk geen optie!

Afvallen of je conditie verbeteren is veel effectiever als iemand met je meekijkt, je begeleiding geeft en je aanmoedigt. Personal trainen in Eijsden is hiervoor dus dé perfecte oplossing. Bij Eet, Beweeg, Ontspan gaat het vooral om het verbeteren van je techniek en het aanleren van gezonde eetgewoontes. Tijdens een kennismakingsgesprek adviseert onze personal trainer in Eijsden jou welk pakket het beste aansluit bij je wensen en doelen. Deze personal trainer staat 24 uur per dag voor je klaar!

De studio

In onze trainingsstudio kun je genieten van twee privédouches, compleet met alle benodigde verzorgingsartikelen zoals handdoeken, shampoo en deodorant, zodat je na een intensieve personal training weer fris naar huis kunt. Al onze apparatuur is van de hoogste kwaliteit en wordt netjes onderhouden. Zo streven we er ook naar om de ruimte altijd schoon en opgeruimd te houden. Daarnaast zorgt de gezellige en huiselijke sfeer ervoor dat je je meteen thuis voelt!

Afspraken inplannen met een personal trainer in Eijsden

Je trainingssessies kun je makkelijk en flexibel inplannen met je personal trainer in Eijsden. Of je nu liever op een vaste dag sport of juist liever op wisselende dagen, personal trainen in Eijsden kan nu bij Eet, Beweeg, Ontspan. Heb je nog vragen over personal training of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis proefles!

Wij werken ook samen met bedrijfsfitness en Ben Vitaal. Voor meer info klik hier

Onze leden hebben al 17 jaar vertrouwen en geven ons ★★★★★

Personal training studio | Eet Beweeg Ontspan
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
powered by Google
Danny HilkmanDanny Hilkman
18:53 28 Jul 22
Ik ben op zijn zachtst gezegd nooit een sportief iemand geweest. Trainingsstudio 'Eet beweeg Ontspan' heeft er desondanks voor gezorgd dat ik nu met plezier tweemaal per week bij hen train en tussendoor dagelijks ook thuis zelfstandig met door hun opgestelde trainingen. Lid worden is voor mijn gezondheid de beste keuze geweest, niet alleen vanwege deze trainingen, maar ook vanwege aandacht voor gezonde voeding. Tenslotte is het ook nog eens erg gezellig met veel persoonlijke aandacht. Een top team met trainers die allen verschillende kwaliteiten en aandachtspunten hebben. Voor ieder wat wils.
Miel MoonenMiel Moonen
11:16 03 May 22
Ik sport al anderhalf jaar met veel plezier en succes bij EBO. De persoonlijke begeleiding van Charlie (en van tijd tot tijd één van zijn fijne collega's) werkt voor mij uitstekend. Hij weet me altijd te pushen om door te gaan, vooral door de leuke spelvormen voor sommige oefeningen, met bijvoorbeeld voetbalelementen of een frisbee tijdens het buiten sporten.
Illis SchrauwenIllis Schrauwen
09:53 21 Mar 22
Zeer goede, deskundige begeleiding. Fijne omgeving: verzorgd, schoon, goede sfeer.
Mo ShadmanMo Shadman
16:09 20 Mar 22
Mede dankzij EBO ben ik enorm veel afgevallen. Niet alleen afvallen maar ook de begeleiding om tot op de dag van vandaag gezond te blijven eten met de juiste voedingsschema. Ook de aandacht wat per les gegeven wordt is voor mij persoonlijk ook fijn.
js_loader

Wij bieden de beste Personal trainers, gedreven, kundig en dat maar 10 minuten vanaf Eijsden