Personal train

Personal trainer in Eijsden

Onze locatie is goed te bereiken en parkeren kan recht voor onze deur. Vanuit Eijsden is er een mooie fietsroute richting onze personal training studio.

Op maar 10 minuten rijden van Eijsden is onze unieke maar prachtige privéstudio te vinden voor personal training, voedingsadvies of massage.

Wij bieden niet alleen 1- op 1 personal training maar ook als koppel kun je bij ons terecht. Je sport dan samen op hetzelfde uur waarbij ieder aan zijn eigen doel kan werken. Je fitnessbegeleiding wordt altijd aangepast op jouw leefstijl en wensen. Wij doen er alles aan dat het sporten niet alleen effectief is maar ook nog eens erg leuk, je verveelt je niet!

Afvallen of je conditie verbeteren gaat een stuk sneller en beter wanneer er iemand met je meekijkt. Technieken verbeteren en gezonder gaan eten zit allemaal in ons pakket! Wij zullen eerst het gesprek met je aangaan en adviseren je dan welk pakket het beste bij jou wensen en doelen aansluiten. Een personal trainer staat 24 uur per dag voor je klaar.

DE STUDIO

Onze studio bied twee privé douches en gebruik van alle verzorgingsspullen. Denk aan handdoek, shampoo, deo etc. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en de studio is altijd netjes en schoon.

Onze huiselijke sfeer geeft je een warm welkom.

INPLANNEN

Je afspraken kun je flexibel inplannen met je vaste personal trainer. Je kunt kiezen voor een vast moment, maar je kunt er ook voor kiezen om elke week een andere dag te komen sporten. We streven altijd naar balans en structuur.

Heb je vragen of wil je graag eerst langskomen voor een gratis gesprek of proefles neem dan contact met ons op

Wij werken ook samen met bedrijfsfitness en Ben Vitaal. Voor meer info klik hier

Onze leden hebben al 17 jaar vertrouwen en geven ons ★★★★★

Personal training studio | Eet Beweeg Ontspan
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
powered by Google
Danny HilkmanDanny Hilkman
18:53 28 Jul 22
Ik ben op zijn zachtst gezegd nooit een sportief iemand geweest. Trainingsstudio 'Eet beweeg Ontspan' heeft er desondanks voor gezorgd dat ik nu met plezier tweemaal per week bij hen train en tussendoor dagelijks ook thuis zelfstandig met door hun opgestelde trainingen. Lid worden is voor mijn gezondheid de beste keuze geweest, niet alleen vanwege deze trainingen, maar ook vanwege aandacht voor gezonde voeding. Tenslotte is het ook nog eens erg gezellig met veel persoonlijke aandacht. Een top team met trainers die allen verschillende kwaliteiten en aandachtspunten hebben. Voor ieder wat wils.
Miel MoonenMiel Moonen
11:16 03 May 22
Ik sport al anderhalf jaar met veel plezier en succes bij EBO. De persoonlijke begeleiding van Charlie (en van tijd tot tijd één van zijn fijne collega's) werkt voor mij uitstekend. Hij weet me altijd te pushen om door te gaan, vooral door de leuke spelvormen voor sommige oefeningen, met bijvoorbeeld voetbalelementen of een frisbee tijdens het buiten sporten.
Illis SchrauwenIllis Schrauwen
09:53 21 Mar 22
Zeer goede, deskundige begeleiding. Fijne omgeving: verzorgd, schoon, goede sfeer.
Mo ShadmanMo Shadman
16:09 20 Mar 22
Mede dankzij EBO ben ik enorm veel afgevallen. Niet alleen afvallen maar ook de begeleiding om tot op de dag van vandaag gezond te blijven eten met de juiste voedingsschema. Ook de aandacht wat per les gegeven wordt is voor mij persoonlijk ook fijn.
js_loader

Wij bieden de beste Personal trainers, gedreven, kundig en dat maar 10 minuten vanaf Eijsden