Boutique Gym Maastricht

Boutique Gym Maastricht

Eet Beweeg Ontspan bestaat naast onze Personal Training Studio ook uit Boutique Gym. In deze sportclub bieden wij voornamelijk groepstrainingen aan, eventueel als mooie aanvulling op je personal training.
Boutique Gym ligt aan de Athloslaan 50 in Maastricht en hier combineren wij entertainment met sport. Een volledig nieuw concept in Maastricht, waarin de totale sportbeleving en onze enthousiaste instructeurs de kenmerken zijn die jou gemotiveerd houden en terug laten komen.

DE HITBOX

Onze HITBOX is een combinatie van een discotheek en een sportclub. Binnen deze ruimte bieden wij hoge intensiteit intervaltrainingen aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van cardio en krachtoefeningen.
In de HITBOX krijg je het gevoel dat je in een discotheek aan het sporten bent. De vier stations waar je steeds tussen zal wisselen:

Loopbanden (cardio)
Bokszakken (ultiem fit)
Krachtstation (spieren)
Freestyle zone (allround fit)

Bij elk station doe je steeds twee oefeningen die ieder een minuut uitgevoerd worden. Elke oefening doe je twee keer dus je bent gedurende vier minuten bij één station. Je wisselt om de vier minuten per station en gaat non-stop door tot je ieder station gehad hebt. Je bent in totaal 45 minuten aan het sporten.

Naast onze HITBOX bieden wij ook andere groepslessen aan zoals:

  • Zaktraining groepslessen waarbij je techniek in boksen verbeterd wordt door op boks zakken te trainen. Ook deze lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk.
  • Full body groepslessen die speciaal gericht zijn voor dames en heren die willen werken aan sterkere spieren
  • Booty groepslessen speciaal voor de dames en heren die willen focussen op billen!
  • Woman shape groepslessen gericht op functionele bewegingen speciaal voor vrouwen
  • Core en stretch lessen zijn er om je core te versterken en de stretchoefeningen zorgen voor een soepel lichaam.

Meer informatie over al onze lessen kun je op onze website terugvinden. Toch nog niet gevonden wat je zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder! KLIK HIER