Boutique Gym Maastricht

Boutique Gym Maastricht

Je sport hier al snel voor €2,- per les!

Eet Beweeg Ontspan bestaat naast onze Personal Training Studio ook uit Boutique Gym. In deze sportclub bieden wij voornamelijk groepstrainingen aan, eventueel als mooie aanvulling op je personal training.
Boutique Gym ligt aan de Athloslaan 50 in Maastricht en hier combineren wij entertainment met sport. Een volledig nieuw concept in Maastricht, waarin de totale sportbeleving en onze enthousiaste instructeurs de kenmerken zijn die jou gemotiveerd houden en terug laten komen.

DE HITBOX

Onze HITBOX is een combinatie van een discotheek en een sportclub. Binnen deze ruimte bieden wij hoge intensiteit intervaltrainingen aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van cardio en krachtoefeningen.
In de HITBOX krijg je het gevoel dat je in een discotheek aan het sporten bent. De vier stations waar je steeds tussen zal wisselen:

Loopbanden (cardio)
Bokszakken (ultiem fit)
Krachtstation (spieren)
Freestyle zone (allround fit)

Bij elk station doe je steeds twee oefeningen die ieder een minuut uitgevoerd worden. Elke oefening doe je twee keer dus je bent gedurende vier minuten bij één station. Je wisselt om de vier minuten per station en gaat non-stop door tot je ieder station gehad hebt. Je bent in totaal 45 minuten aan het sporten.

Naast onze HITBOX bieden wij ook andere groepslessen aan zoals:

  • Zaktraining groepslessen waarbij je techniek in boksen verbeterd wordt door op boks zakken te trainen. Ook deze lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk.
  • Full body groepslessen die speciaal gericht zijn voor dames en heren die willen werken aan sterkere spieren
  • Booty groepslessen speciaal voor de dames en heren die willen focussen op buik, billen en benen.
  • Yoga of Pilates, om helemaal in je ontspanning te komen
  • Core en stretch lessen zijn er om je core te versterken en de stretch oefeningen zorgen voor een soepel lichaam.
  • Boksen op muziek, erg populair binnen ons concept! Sport je niet graag, dan helpt deze les je elke week te doen terug komen.
  • BG-WOD elke week een andere training met veel focus op je technieken. Fit worden doe je zo!
  • Pole fitness, samen werk je 10 weken lang aan een mooi en sterk lichaam

Meer informatie over al onze lessen kun je op onze website terugvinden. Toch nog niet gevonden wat je zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Wist je dat je bij elk personal training traject gratis gebruik kan maken van onze open gym?

Klik HIER om ons rooster te bekijken