Personal trainers dichtbij Lanaken. Je hebt ons gevonden. We werken graag met jou aan een mooi, gezond en fit lichaam.

Vanuit Lanaken is het 7 minuten rijden naar onze mooie prive studio. Parkeren kan voor onze deur en we werken met flexibele uren. Je kunt bij ons personal trainingssessies boeken tussen 7:00 in de ochtend en 22:00 in de avond. Woon je in Lanaken en zoek je iemand die jou goed kan begeleiden dan heb je je trainer nu gevonden.

Je doelen nu eens echt behalen doe je met één van onze gecertificeerde personal trainers. Hoe vaak heb je al een poging gewaagd om te werken aan je conditie of kracht, maar telkens weer gestopt omdat je de motivatie niet kunt vasthouden. Dat is met een personal trainer verleden tijd.

Personal training wat je dus ook makkelijk kunt doen vanuit Lanaken helpt je te werken aan een gestructureerd plan en helpt je om haalbare doelen te stellen. Geen smoesjes om het sporten uit te stellen maar elke week werken aan het lichaam die jou meer energie en zelfvertrouwen geeft.

Lanaken ligt slechts om de hoek en parkeren kan heel makkelijk voor onze deur. We bieden douches en verzorgingsspullen dus je kunt vanuit je trainingssessie meteen door naar je volgende afspraak, zo simpel maken wij het voor je.

Wij sporten ook regelmatig buiten. Je kunt bij ons dus ook terecht als je een personal trainer zoekt die samen met jou buiten aan de slag gaat. Ook krachttraining kan buiten gedaan worden. Onze locatie langs de Maas in Maastricht heeft de mogelijkheid fitness spullen te verplaatsen naar een rustige plek buiten. Het fantastisch uitzicht zorgt ervoor dat je je nog beter en fitter gaat voelen die dag. Lanaken is op fiets afstand te doen naar onze mooie studio, je kunt het dus ook combineren.

Woon je dus in Lanaken en ben je opzoek naar iemand die je kan helpen?