Personal training op 74 jarige leeftijd extra belangrijk!

Personal training Maastricht
Eet Beweeg Ontspan

Na een druk zakelijk werkzaam leven heb ik besloten niet meer te werken. En zo de tijd te gaan besteden aan de overige dingen die ook zeer de moeite waard zijn.

Omdat sport als een rode draad door mijn leven heeft gelopen met judo, tennis en golf. Wilde ik de gelegenheid en mijn vrije tijd te baat nemen om opnieuw mijn gezondheid en conditie op een hoog niveau te brengen.

Mens sana in corpore sano:

van de Romeinse dichter Juvenalis betekent zoveel als ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ is vandaag de dag sowieso relevanter dan ooit. Een andere lifestyle was dan ook nodig voor mij om de sportdraad weer op te pakken te meer omdat ik ondertussen 50 jaar ouder ben geworden. Wanneer je een droom of een wens hebt die je wilt realiseren, heb je de juiste en goede  middelen nodig om je doel te bereiken.

De wil had ik en het doel was ook duidelijk alleen de middelen ontbraken. Welnu de middelen en de weg heb ik gevonden bij Eet Beweeg Ontspan.

Bij het intakegesprek werden de doelen gedefinieerd en de persoonlijk taken vast gesteld voor een periode van 9 maanden:

Gewichtsvermindering van 79 naar 72 kg middels een aangereikt dieet en methode.

Het aantal lesuren met de persoonlijke training vastgelegd.

De persoonlijke wensen en beperkingen doorgenomen en eveneens vastgelegd.

Personal training bij Eet Beweeg Ontspan

Door het nemen van personal training, ben ik geslaagd om me weer top fit, gezond, vol energie en jaren jonger te voelen. En dus meer dan tevreden mijn doelen hebt bereikt en ik nog steeds bij hen blijf trainen?

Eet Beweeg Ontspan succesformule:

garandeert en realiseert een professionele begeleiding waarbij de persoonlijke wensen, mogelijkheden op een interactieve wijze continue op mij werden aangepast en uitgebreid zodat ik noodzakelijke wilskracht, discipline en energie kan blijven opbrengen.

Een team van personal-trainers aanbiedt  die niet alleen de hoog-technische vaardigheden bezitten maar vooral ook de intermenselijk aspecten beheersen.

Na het bereiken van de doelstelling het trainingsprogramma wordt aangepast om zelf en met hun samen de duurzaamheid te waarborgen

Je krijgt een meer dan waar (gezondheid en fit zijn) voor je geld als je bereid bent in hen blijvend te investeren

Joep Peeters (74) , Maastricht