SIX-PACK challenge!

De six-pack challenge van Eet-Beweeg-Ontspan: Are you ready for a six-pack…..?

Wil jij in 2018 voor het eerst van je leven een six-pack? Dat kan, weet Anna. Vorig jaar heeft ze haar training drastisch omgegooid en binnen korte tijd is het haar gelukt. Kortom: met Anna als coach en jouw inzet lukt het jou ook!

Wat houdt het in?

Je kiest wekelijks een ‘week-challenge’ uit en dagelijks een ‘dag-challenge’. Deze challenges, ultieme uitdagingen, dragen allemaal bij aan het ontwikkelen van een sixpack en worden door Anna en haar collega’s van Eet Beweeg Ontspan team opgesteld. Je mag zelf kiezen welke challenge het beste bij jou past.
Je appt elke week in het weekend wat je week-challenge gaat worden naar Anna. Zij noteert deze challenge en coacht jou gedurende de week om de gekozen challenge te halen. De week erop kies je een nieuwe challenge uit die je toevoegt aan de week-challenge van de week ervoor. Dit gaat zo door tot jij na 8 weken, 8 challenges uitvoert.
De dag-challenges zijn kleinere challenges die net dat extra zetje geven aan het ontwikkelen van je six-pack. De dag-challenges kies je zelf uit en post je op de six-pack-challenge facebook community van eet beweeg ontspan. Dit doe je om de andere deelnemers aan te moedigen, te inspireren en uit te dagen. De dag-challenge hoef je maar 1 dag uit te voeren, maar als je erg fanatiek bent kun je er natuurlijk ook gewoon lekker mee doorgaan!

Kortom: in 8 weken transformeer jij je eet-beweeg patroon zo dat je klaargestoomd wordt voor een six-pack.

Wat is het idee hierachter?

Als je wilt veranderen, en dat is zeker weten nodig voor het krijgen van een six-pack, zal je uitgedaagd moeten worden. Door veranderingen langzaam aan op te bouwen, zal je merken dat ze net wat makkelijker gaan dan wanneer je van de één op de andere dag een enorme verandering moet maken.
Door elke week een nieuwe aanpassing te maken in je eet-beweeg patroon zal je geleidelijk een manier ontwikkelen die helpt bij het krijgen van een six-pack. Het mooie is dat je na 8 weken je eigen manier hebt gevonden om die six-pack te krijgen. Immers, jij kiest welke challenges je wilt aangaan. Er leiden meerdere wegen naar een six-pack. Belangrijk is een manier te vinden die bij jou past.

Wat als ik na 8 weken geen six-pack heb?

Mocht je na 8 weken teleurgesteld zijn dat er nog geen ‘perfecte lijnen’ op je buik zichtbaar zijn, wees dan niet ongerust. Het mooie van deze challenge is namelijk dat je na 8 weken exact weet waar je mee door moet gaan om die six-pack alsnog te krijgen. Het is niet voor iedereen haalbaar in 8 weken een six-pack te krijgen, maar misschien is het voor jou wel mogelijk deze in 16 weken te krijgen. Na de challenge zijn alle eet beweeg ontspan coaches bereid jou verder te begeleiden om die six-pack alsnog te krijgen.

Stuur een mailtje naar [email protected] wij zorgen ervoor dat jij deelneemt aan de six-pack challenge.