Sporten met aandacht!

Eet Beweeg Ontspan: jouw personal trainer en voedingsconsulent in Maastricht. Ervaar ook dat onze werkwijze uniek is!

Wij staan voor een complete fitness ervaring en authentieke aandacht, van begin tot eind. Tijdens je intake gesprek bespreken we jouw individuele doelstellingen en behoeftes en daarna nemen we een sporttest af, daarbij brengen we jouw huidige situatie goed in beeld en aan de hand daarvan maken we een plan om aan jouw doelstelling te gaan werken. Bij Eet Beweeg Ontspan krijg je personal training en begeleiding op het gebied van voeding op maat, zodat deze precies bij jouw levensstijl en jou als persoon past. Een gezonde levensstijl moet zo ontwikkeld zijn dat deze bij jou past, en niet andersom. Samen met een van onze coaches leer je welke voeding het beste bij jou past, zodat je ook op lange termijn je doel zult behalen. Of je nou graag wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon wat fitter in je vel wilt zitten, wij begeleiden je hier graag in.

In onze moderne studio in Maastricht begeleiden wij je met in de juiste oefeningen. Samen maken we een plan dat het beste bij jouw doelstelling past, en belangrijker nog, leren we je hoe je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Hierdoor voorkom je blessures en ben je ook beter in staat om je behaalde doelen vast te houden. Een goede opbouw in trainingsbelasting is daarbij noodzakelijk, en daarom kun je op onze fitness coaches rekenen om je op te juiste momenten te motiveren. Wij zorgen voor de juiste trainingsomgeving voor jou! Onze studio is voorzien van luxe badkamers en moderne klimaatbeheersing.

Ben jij bereid om vandaag nog voor een echte verandering in je levensstijl te gaan? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Jij ook? Neem dan snel contact met ons op, plan een intake, en laat je door ons enthousiasme inspireren!