De voordelen van sporten met een personal trainer

De maand januari is alweer bijna voorbij. Om gelijk met de deur in huis te vallen: hoe gaat het met je goede voornemens? Bijna al onze cliënten geven tijdens hun intakegesprek aan dat ze een stok achter de deur nodig hebben. Sporten vinden ze leuk en vooral belangrijk, maar ze vinden het lastig om zichzelf te blijven motiveren en disciplineren. Herken je dit?

Voordat wij je gaan uitleggen hoe wij je gaan coachen, vertellen wij graag eerst over de voordelen van personal training, oftewel sporten onder professionele begeleiding. Je zal bij ons op een veilige manier sporten en bewegen onder begeleiding van één van onze ervaren personal trainers. Je leert op een verantwoorde manier bewegen waardoor eventuele pijnklachten zullen afnemen. Wanneer je vaker last hebt van een blessure, kan het zo zijn dat je juíst door de pijnscheuten verkeerd gaat bewegen. Ons team werkt samen met fysiopraktijken waardoor je tijdens- of na een revalidatieperiode bij ons aan de slag kan. Zo leer je op een goede manier, en in een goede houding, aan je lichaam werken. Samen met onze personal trainers werk je aan je conditie, kracht en eventuele fysieke klachten. Samen met je coach ga je je grenzen verkennen en nog leuker, om samen te ontdekken wat juist nog meer mogelijk is! Je zal ervan versteld staan hoe ver je eigenlijk kunt gaan. Dit maakt Eet Beweeg Ontspan toegankelijk voor iedereen.  

Personal training betekent persoonlijke training. Hierdoor werken wij niet met standaard trainingsschema’s maar met persoonlijke adviezen. Na ons intakegesprek weten wij precies waar je pijnpunten zitten en waar we extra op dienen te letten. Daardoor selecteren wij voor jou altijd de juiste oefeningen. Je gaat met een van onze trainers 1-op-1 aan de slag in een rustige en gastvrije omgeving. Er zijn bij ons géén volle zalen waar je je bekeken kan voelen, of waar je je ergert aan de harde achtergrondmuziek.

Wij bieden plezier en professionele begeleiding voor elke sporter. Onze personal trainers zijn opgeleid en getraind om resultaten te behalen en te garanderen. Wij beloven dat wij alles op alles geven voor onze cliënten, maar vanzelfsprekend dient het van twee kanten komen. De coaches bij Eet Beweeg Ontspan zijn van nature spontane en enthousiaste personen. Een persoonlijke aanpak staat bij ons dan ook altijd voorop. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze personal trainers oprecht interesse tonen in onze leden. Daarnaast vinden wij het noodzakelijk dat wij ons continue blijven bijscholen om onze kennis te verbreden.  

Wat mag je tijdens een sessie van onze personal trainers verwachten?

  • Een variatie aan specifieke en persoonlijke oefeningen;
  • 100% focus en aandacht voor jou zodat je de juiste technieken hanteert;
  • Onze trainers denken voor jou. Je hoeft dus niet zelf je trainingsgewicht of het aantal herhalingen te bepalen;
  • Evaluatie momenten waardoor ze je training aanpassen wanneer je daaraantoe bent;
  • Niet enkel werken aan dat specifieke hoofddoel (bijv. -10kg lichaamsgewicht), maar vooral werken aan het totaalplaatje. Alles eromheen telt!
  • Ze motiveren je en helpen je op weg naar een gezondere leefstijl.

Merk je stiekem al dat je goede doelen terugvallen in oude gewoontes? Dan is dit hét moment om contact met ons op te nemen! Onze personal trainers staan te popelen om met je aan de slag te gaan.