Sporten met je personal trainer is leuk en geeft je veel energie ervoor terug. Maar wat zijn nu echt de voordelen als je met een Personal trainer aan de slag gaat?

Vaak werken we te hard en nemen we te weinig tijd voor onszelf. We hebben daarbij ook nog onze sociale verplichtingen. Je ouders bezoeken of met vrienden afspreken. Dat vinden we ook allemaal heel erg leuk en maken daar genoeg tijd voor vrij. Uiteindelijk heb je maar 24u op één dag en kun je er helaas niet meer van maken. Daarbij wil je ook nog werken aan een goede nachtrust en minimaal 7 uur per nacht slapen.

En dan komt er ook nog bij dat we goed moeten eten en goed moeten bewegen. En als toetje op de taart moeten we ook nog 3 keer per week sporten om fit te blijven.

Je leest het al, heel veel verplichtingen.

De voordelen

Voor ieder mens liggen de prioriteiten anders. We kennen mensen die sporten echt nodig hebben. Deze mensen kunnen met gemak in hun drukke schema tijd vinden om te gaan sporten. We kennen ook mensen die sporten eigenlijk helemaal niet zo leuk vinden. Voor deze mensen liggen de prioriteiten liever ergens anders. Deze mensen moeten zich enorm inzetten om überhaupt 1 keer per week tijd vrij te maken om te kunnen sporten.

Voor deze mensen is sporten met een personal trainer een ideale oplossing. Het sporten wordt letterlijk uit je handen genomen. Je hoeft niet na te denken over moeilijke trainingsthema’s. Of na te denken of je het wel of niet goed doet. Je plant samen met je trainer een vast moment in en hoeft maar te komen opdagen. Je personal trainer is in staat om jou het beste uur van de week te geven zodat jij weer met een frisse en energieke mind de week aankan.

Wat een goede personal trainer doet

Goede Personal trainers kunnen jou goed lezen, ze weten wat je nodig hebt. Ze weten ook precies hoe ze je kunnen motiveren buiten je Personal training sessie om. Ze geven je voeding tips en maken je bewust van je leefstijl. Ze zijn er echt 24u per dag voor je!

Of je sporten nu leuk vindt of niet, personal trainers weten hoe ze hiermee moeten omgaan. De trainingen zijn namelijk gevarieerd en uitdagend waardoor jij je nooit hoeft te vervelen tijdens het sporten. Het wordt geen routine en het worden geen onnodige tijdsbestedingen.

Je maakt 1,2 of 3 uur per week tijd vrij om de rest van de week super fit door het leven te gaan. Dat is toch iets wat we allemaal wel zouden willen.

Herken jij je in het verhaal dat je sporten eigenlijk helemaal niet leuk vindt, maar je weet wel dat het goed voor je is en je er eigenlijk allang mee had moeten starten?

Stel het dan niet meer uit en maak snel een afspraak