sporter van de maand

Sporter van de maand Djune

Voordat ik bij Eet Beweeg en Ontspan was begonnen, heb ik twee eerdere afvalpogingen gedaan. Deze pogingen hadden beide geen langdurige veranderingen in mijn levensstijl gemaakt, waardoor ik al snel terugviel in mijn oude patronen. De derde poging wilde ik echter goed doen en een echte verandering in mijn leven maken. Hierdoor heb ik gekozen om bij Eet Beweeg en Ontspan te beginnen.

Deze beslissing was erg out of my comfort zone. Zeker omdat ik voorheen vrijwel niet deed sporten. Echter, is dit wel een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Het voedingsadvies van Gerda waren grotendeels producten die ik voorheen niet regelmatig at. In het begin was dit dan ook een moeilijke overstap, maar dit wende al snel. De voeding gaf me een beter gevoel en ik ervaarde geen buikpijn of dip meer na het eten zoals voorheen. Ook merkte ik al snel dat ik meer energie had.

Het sporten met Veerle is altijd een grote uitdaging, waarbij we wekelijks mijn limiet opzoeken en steeds een stapje verder gaan. Ondanks dat dit niet altijd even makkelijk is, weet Veerle mij altijd goed te motiveren. We wisselen ook wekelijks met oefeningen. Dit zorgt er voor dat iedere personal training sessie toch afwisselend en super leuk is.

Op zowel het gebied van sporten als voeding heb ik veel kennis opgedaan. Ik ben nu veel bewuster over de dingen die ik eet en maak dan ook betere keuzes wat betreft voeding. Sporten ben ik ook heel anders gaan zien en doe ik nu met heel veel plezier, waarbij ik naast de personal training sessies vaak zelf nog meerdere malen in de week in de sportschool sta. In de 4 maanden dat ik bij EBO ben, voel ik me mentaal beter, ben veel meer zelfverzekerd geworden, heb ik een nieuwe passie gevonden (sporten/fitness) en ben ik veel afgevallen. Voor dit alles ben ik EBO heel erg dankbaar.

sporter van de maand