sporter van de maand

Sporter van de maand is Erwin Janssen

”Ben nu sinds begin dit jaar aan het trainen bij de studio. Ik ben zeer enthousiast en gelukkig met de resultaten die ik heb geboekt. 6 Kilo’s kwijt en mijn lichaam en spieren hebben zich stevig ontwikkeld. Ik geloofde er eerlijk gezegd in het begin niet in dat ik dit met mijn drukke leven als ondernemer en bijna dagelijks in restaurants eten zou kunnen bereiken! Maar mijn trainer Rick pusht me als het ware steeds naar een niveau hoger…ik vervloek hem wel eens…Tandje erbij zeggen we dan maar weer!! ben er erg happy mee en voel me erg goed!”

Tandje erbij

Trainer Rick zegt over sporter van de maand

“Ik kan me de dag dat Erwin voor het eerst bij ons kwam trainen nog heel goed herinneren. Al heel snel toonde hij een bepaalde inzet en enthousiasme, en dat werkte op mij als trainer erg aanstekelijk. Hij is inmiddels een heel mooi aantal kilo’s kwijt, en heeft dat bereikt terwijl hij vrijwel geen concessies heeft moeten doen aan zijn drukke zakelijke en privéleven. Ik ben dan ook bijzonder trots op hem!”

“Los van dat hij een mooie vooruitgang heeft geboekt, brengt hij geweldige inzet en enthousiasme elke keer dat hij komt trainen en dat maakt Erwin iemand waarmee het prettig samenwerken is. Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt, dat gekoppeld aan zijn inzet heeft ervoor gezorgd dat hij zo veel progressie heeft gemaakt, zowel qua vetverlies als qua kracht en spierdefinitie!”