Sportschool Maastricht

Ben jij op zoek naar een professionele sportschool in Maastricht waarbij voeding, een personal trainer en sportmassages mogelijk zijn? Zoek dan niet verder! Bij Eet Beweeg Ontspan staan al onze sportcoaches klaar om jou te begeleiden en te helpen jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Bij het trainen in de sportschool in Maastricht train je onder begeleiding van een personal trainer 1-op-1, in duo of in een kleine groep van 4 personen.

personal training maastricht

Voedingsadvies bij sportschool Maastricht

Herken je het probleem van continu bezig zijn met een standaard dieet? Wij van Eet Beweeg Ontspan bieden persoonlijke voedingsschema’s aan waarbij we ons richten op gezonde mogelijkheden. En niet op beperkingen. Dat is een keer écht iets anders. Naast de intensieve begeleiding in het sporten bieden wij ook begeleiding in voeding aan. Dit varieert van tips tot persoonlijke voedingsschema’s. Samen maken we een plan dat écht voor verandering zorgt. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Personal training in Maastricht

Ben je op zoek naar een sportschool in Maastricht waarbij persoonlijke trainingen centraal staan? Stop dan met zoeken! Bij Eet Beweeg Ontspan krijg je persoonlijke aandacht om jouw doelstellingen onder begeleiding te behalen. Maar hoe verloopt een personal training bij ons?

  • Analyse: we starten met een analyse van je lichaamsstelling. Hierbij kijken wij naar jouw vet- en spiermassa. Ook kijken we naar het visceraal vet.
  • Ontwikkeling: vervolgens gaan wij samen kijken hoe de ontwikkeling is van jouw lichaamssamenstelling. Dit doen we door middel van een conditietest, mobiliteitstest en een krachttest.
  • Voedingsanalyse: als de analyse van jouw lichaamssamenstelling duidelijk is starten we met een voedingsanalyse en advies. Hierbij helpen wij door te kijken naar wat er past bij jouw lichaam. Van blijvend afvallen op een gezonde manier tot aan voeding en het behandelen van een burn-out.

Soorten sportlessen in sportschool Maastricht

In de sportschool in Maastricht bieden wij voor zowel jong als oud variërende sportlessen aan. Ben je op zoek naar een training waarbij je het doel hebt om jouw spiermassa te vergroten? Of wil juist op zoek naar een sportschool waarbij er aan jouw kickbokstechnieken wordt gewerkt? Boutique Gym biedt al deze sportopties aan onder begeleiding van onze sportieve en ervaren trainers. Door ons brede assortiment weet je zeker dat er een sportles tussen zit die aansluit bij jouw behoeften. Wil je een keer samen met jouw kinderen gaan sporten? Ook dit is mogelijk. Iedere zondag kun je samen met jouw kinderen tussen de 4-8 jaar oud een sportles bij ons komen volgen.

Sport- en ontspanningsmassage in Maastricht

Ervaar je stress? Of ben je op zoek naar een massage voor jouw rug? Bij Eet Beweeg Ontspan kun je ook terecht voor verschillende massages. Sporten kan namelijk zeer intensief zijn. Hierbij is het belangrijk om af en toe af te schakelen. Dat kan door een massage afgestemd op het lichaam. Denk aan massages voor je nek, schouders en rugklachten, maar ook een ontspanningsmassage. Dit doen wij in samenwerking met professionele medische specialisten. Zo kunnen wij aan iedere klant de juiste kwaliteit bieden.

Onze sportschool in Maastricht

Als je op zoek bent naar een sportschool in Maastricht, dan is Eet beweeg Ontspan perfect voor jou! Met een makkelijk bereikbare locatie en goede faciliteiten zorgen wij ervoor dat je een optimale sportervaring krijgt. Onze personal trainers helpen jou bij het opstellen van een plan waarmee jij jouw doelen gaat bereiken. Krijg je meer energie door met meerdere mensen te sporten? Kies dan voor onze groepslessen. Met veel variatie kun je met behulp van onze lessen jouw doelen, zoals afvallen of spiermassa vergroten binnen een korte termijn realiseren. Heb je vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op of vul ons online contactformulier in op de website. Dan beginnen wij direct om samen jouw doelstellingen te behalen.

WIL JIJ NU EENS ECHT RESULTAAT, DAN ZIT JE BIJ ONS GOED!