Techniektraining

Techniektraining EBO

Op 25 februari om 19:00 uur kan iedereen die lid is bij Eet Beweeg Ontspan zich inschrijven voor de workshop techniektraining.

In de periode dat wij veel online lessen verzorgen merken we dat het enorm belangrijk is dat leden met een goede techniek onze lessen blijven volgen. Je merkt dat het voor een instructeur niet altijd goed te zien is hoe iemand beweegt. Dit heeft te maken met de stand van camera, maar ook de groepsgrootte.

Omdat wij veel waarde hechten aan het goed belasten van het lichaam, bieden wij voor de leden die niet helemaal zeker zijn of ze met de juiste techniek trainen hulp aan!

Stefan, personal trainer van Eet Beweeg Ontspan gaat met een kleine groep leden online de basistechnieken doornemen. Je kunt dan denken aan een squat, lunge of een pushup. Stefan geeft je de mogelijkheid om vragen te stellen zodat je met een zeker gevoel de online lessen kunt blijven volgen.

Om je lichaam gezond en sterk te houden heeft het de juiste belasting nodig. Vergelijk het een beetje met hardlopen. Veel mensen zijn nu we in een lockdown zitten meer gaan hardlopen. Steeds meer mensen kampen nu met verschillende blessures die erg vervelend kunnen zijn. Dit heeft te maken met je kennis. Hoe snel bouw je iets op, wat zijn belangrijke techniek tips om het hardlopen op te bouwen. Ook hiervoor hebben wij een aparte workshop, maar meer hierover volgt nog. Je technieken beheersen is dus enorm belangrijk!

De instructeurs van Eet Beweeg Ontspan delen daarom graag hun kennis, zodat jij fitter en gezonder wordt op een verantwoorde manier!

Wil jij nu heel graag die kennis krijgen? Schrijf je dan in voor onze workshop techniektraining. Leer van de trainers en pas het tijdens je online lessen toe.

Inschrijven kan via de app of via onze website. Lukt het niet, neem dan contact met ons op:

[email protected]