Verena Griffioen -25 kilo

-25kg vetmassa, – 20% vetmassa. Verdriedubbeling in kracht.…

Verena Griffioen -25 kilo 

-25kg vetmassa, – 20% vetmassa. Verdriedubbeling in kracht. Gestopt met roken en een verbeterde leefstijl

Toegegeven, ik ben ruim een jaar geleden serieus begonnen met sporten omdat ik mijn conditie en algehele fitheid wilde verbeteren. En nu ik er bij stilsta, ben ik toch al aardig op weg. Al voelt dat lang niet altijd zo wanneer ik tijdens een sportles amechtig happend naar adem mezelf probeer op te hijsen, terwijl mijn benen bungelen in de TRX.

En oh ja, de voedingsadviezen van Gerda zijn praktisch en met een beetje goede wil vrij gemakkelijk in te passen mijn dagelijkse routine, zonder alle geneugten des levens overboord te kieperen.

Is er dan nog meer? Jazeker, ik vind de trainingen van Robin en Charlie steevast leuk en heel gevarieerd. Daarnaast maken we een hoop plezier tijdens de trainingen, zodat ik trouw en gemotiveerd op de afgesproken tijd en plaats kom opdraven.

Daar zit ‘m dus de kneep. In de tussentijd ben ik er namelijk achter gekomen dat dit ingeslagen pad niet zozeer gaat om het bereiken van doelen, maar veeleer gaat om het aanpassen van je levensstijl. Sterker nog, met het aanpassen van je levensstijl, streef je de gestelde doelen vanzelf voorbij. Maar die aanpassingen waren zo gemakkelijk en vooral prettig, dat het zich voltrok toen ik even niet oplette…

En zo ben ik onverhoeds een sportief persoon geworden. Ik ben vast van plan om dat ook lekker te blijven en blijf dus nog wel even sporten bij EBO!

Djune leefstijl verandering en flink wat kilo’s minder!

Voordat ik bij Eet Beweeg en Ontspan was begonnen, heb ik twee eerdere afvalpogingen gedaan. Deze pogingen hadden beide geen langdurige veranderingen in mijn levensstijl gemaakt, waardoor ik al snel terugviel in mijn oude patronen. De derde poging wilde ik echter goed doen en een echte verandering in mijn leven maken. Hierdoor heb ik gekozen om bij Eet Beweeg en Ontspan te beginnen.

Deze beslissing was erg out of my comfort zone. Zeker omdat ik voorheen vrijwel niet deed sporten. Echter, is dit wel een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Het voedingsadvies van Gerda waren grotendeels producten die ik voorheen niet regelmatig at. In het begin was dit dan ook een moeilijke overstap, maar dit wende al snel. De voeding gaf me een beter gevoel en ik ervaarde geen buikpijn of dip meer na het eten zoals voorheen. Ook merkte ik al snel dat ik meer energie had.

Het sporten met Veerle is altijd een grote uitdaging, waarbij we wekelijks mijn limiet opzoeken en steeds een stapje verder gaan. Ondanks dat dit niet altijd even makkelijk is, weet Veerle mij altijd goed te motiveren. We wisselen ook wekelijks met oefeningen. Dit zorgt er voor dat iedere personal training sessie toch afwisselend en super leuk is.

Op zowel het gebied van sporten als voeding heb ik veel kennis opgedaan. Ik ben nu veel bewuster over de dingen die ik eet en maak dan ook betere keuzes wat betreft voeding. Sporten ben ik ook heel anders gaan zien en doe ik nu met heel veel plezier, waarbij ik naast de personal training sessies vaak zelf nog meerdere malen in de week in de sportschool sta. In de 4 maanden dat ik bij EBO ben, voel ik me mentaal beter, ben veel meer zelfverzekerd geworden, heb ik een nieuwe passie gevonden (sporten/fitness) en ben ik veel afgevallen. Voor dit alles ben ik EBO heel erg dankbaar.

Liesbeth Versteegh -10 kilo en een stuk fitter!

In de 11 maanden die ik nu train bij Eet Beweeg Ontspan ben ik er fysiek meer dan 100 % op vooruit gegaan dankzij de professionele 1 op 1 training. Zelfs tijdens de moeilijke lockdown maanden werd ik steeds door weer en wind effectief begeleid buiten aan de Maas. Het resultaat is meer dan ik verwacht had: 10 kilo lichter, meer spiermassa en ik heb geleerd om beter met mijn lijf om te gaan. Zeker een aanrader voor iemand die echt verandering wil! Zelf veranderen is moeilijk maar permanente begeleiding van EBO maakt het verschil.

Marie-Jeanne Kramer Medisch!

Via een goede vriend ben ik terecht gekomen bij EBO: sinds hij daar traint middels professionele begeleiding is er een enorme verbetering opgetreden met betrekking tot zijn rugklachten.
Omdat mijn pijnklachten ten gevolge van een hernia terugkwamen en mij bleven plagen, heb ik na overleg met mijn fysiotherapeut besloten te gaan voor krachttraining. Ik wilde liever niet naar een reguliere sportschool, trainen onder begeleiding en waar er op je houding wordt gelet had mijn voorkeur. Tijdens het intake gesprek werd er goed naar mij geluisterd en nadat er overleg was geweest tussen de EBO coach en mijn fysiotherapeut, werden de oefeningen op mij afgestemd.
Na een aantal weken trainen merkte ik al een verbetering: momenteel ben ik zo goed als pijnvrij!

Joep Peeters 

Na een druk zakelijk werkzaam leven heb ik besloten niet meer te werken en de tijd te gaan besteden aan de overige dingen die ook zeer de moeite waard zijn. Omdat sport als een rode draad door mijn leven heeft gelopen met judo, tennis en golf, wilde ik de gelegenheid en mijn vrije tijd te baat nemen om opnieuw mijn gezondheid en conditie op een hoog niveau te brengen.

Mens sana in corpore sano: van de Romeinse dichter Juvenalis betekent zoveel als ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ is vandaag de dag sowieso relevanter dan ooit. Een andere lifestyle was dan ook nodig voor mij om de sportdraad weer op te pakken te meer omdat ik ondertussen 50 jaar ouder ben geworden. Wanneer je een droom of een wens hebt die je wilt realiseren, heb je de juiste en goede middelen nodig om je doel te bereiken.
De wil had ik en het doel was ook duidelijk alleen de middelen ontbraken. Welnu de middelen en de weg heb ik gevonden bij Eet Beweeg Ontspan.
Bij het intakegesprek werden de doelen gedefinieerd en de persoonlijk taken vast gesteld voor een periode van 12 maanden:

• Gewichtsvermindering van 79 naar 72 kg middels een aangereikt dieet en methode.
• Het aantal lesuren met de persoonlijke training vastgelegd
• De persoonlijke wensen en beperkingen doorgenomen en eveneens vastgelegd.

Waardoor ben ik geslaagd om me weer top fit, gezond, vol energie en jaren jonger te voelen? En dus meer dan tevreden mijn doelen hebt bereikt en ik nog steeds bij hen blijf trainen?

EBO’s succesformule:
• garandeert en realiseert een professionele begeleiding waarbij de persoonlijke wensen, mogelijkheden op een interactieve wijze continue op mij werden aangepast en uitgebreid zodat ik noodzakelijke wilskracht, discipline en energie kan blijven opbrengen.
• Een team van personal-trainers aanbiedt die niet alleen de hoog-technische vaardigheden bezitten maar vooral ook de intermenselijk aspecten beheersen.
• Na het bereiken van de doelstelling het trainingsprogramma wordt aangepast om zelf en met hun samen de duurzaamheid te waarborgen
• Je krijgt een meer dan waar (gezondheid en fit zijn) voor je geld als je bereid bent in hen blijvend te investeren

Joep Peeters (74) , Maastricht

Aschwin Geelen -20 kilo

Na jaren overgewicht had ik voor mezelf besloten dat de knop nu echt om moest. Na een traject voor een Gastric Bypass doorlopen te hebben was dit het toch niet voor mij! Ik had besloten om er zelf voor te vechten!

Terecht gekomen bij Gerda / Eet Beweeg ontspan. Na een goed intakegesprek wist ik het zeker. Ik ga ervoor zonder een operatie aan te gaan!

Mijn PT Jimmy Wist mij zo te motiveren dat ik elke les  110% inzet gaf, en wist voor mij 2 keer per week  een training uit te zetten die ik echt leuk en uitdagend vond. Dit samen  met de goede voedingsadviezen van Gerda, die mij liet inzien dat gezonde voeding en levens aanpassingen even belangrijk was,  vlogen de kilo’s eraf!

Nu een heel trots gevoel, dat ik dit met goede begeleiding van Eet beweeg ontspan, en mijn eigen inzet zonder operatie voor elkaar heb gekregen!

Een dikke dankjewel voor Gerda en Jimmy die samen met mij aan een Aschwin 2.0 hebben gewerkt!

Hans Reuser 

Rustige omgeving met zeer deskundige Pers. Trainers en Voedingdeskundige. Als je niet van sporten houdt ( zoals ik ), word je hier perfect gemotiveerd en geïnstrueerd. Een absolute aanrader op alle gebied….super!

Ilana Olischlager 

Wat een heerlijke plek om te sporten. Hier voel je de betrokkenheid en het enthousiasme van de eigenaresse in alles! Niet te vergelijken met andere sportscholen. Hier behaal je echt resultaat!

Luc Reinards 

Zeer professionele PT studio met oprechte persoonlijk aandacht. Ik sport hier nu ca 2 jaar en ben zeer tevreden over de resultaten. Krijg tevens persoonlijk voedingsadvies hetgeen i.c.m. het trainingsprogramma op maat tot goede resultaten leidt.

Erwin Janssen

”Ben nu sinds begin dit jaar aan het trainen bij de studio. Ik ben zeer enthousiast en gelukkig met de resultaten die ik heb geboekt. 6 Kilo’s kwijt en mijn lichaam en spieren hebben zich stevig ontwikkeld. Ik geloofde er eerlijk gezegd in het begin niet in dat ik dit met mijn drukke leven als ondernemer en bijna dagelijks in restaurants eten zou kunnen bereiken! Maar mijn trainer Rick pusht me als het ware steeds naar een niveau hoger…ik vervloek hem wel eens…Tandje erbij zeggen we dan maar weer!! ben er erg happy mee en voel me erg goed!”

Rob Dassen

Even een korte boodschap voor Eet Beweeg Ontspan. Ik ben er geen man naar welke reviews  achterlaat, maar toch voor deze ene keer een uitzondering, Ik moet het gewoon even kwijt. Deze jonge super zaak ( waar ik  kom om individueel te sporten )  met jonge krachten, allemaal zeer enthousiast, o.l.v. de eveneens zeer enthousiaste en hardwerkende eigenaresse Gerda. En dan zeker niet vergeten mijn kickboks leraar welke met zijn kennis en begeleiding  bij  mij baanbrekend werk verricht. De locatie is te gek, de accommodatie is te gek, zeer flexibel met afspraken en wijzigingen, bent daar absoluut geen nummer en verheug mij iedere keer om te gaan.

Het lijkt wel een reclame verhaaltje wat absoluut niet de bedoeling is , maar het voelt daar zo goed ….

Ed Rohof

Na de zoveelste poging om mijn levensstijl te veranderen is het eindelijk gelukt bij EBO.

De combinatie met het voedingsadvies  en de persoonlijke begeleiding zijn uniek.
De sfeer en de gedrevenheid van begeleiders zijn aanstekelijk.
Eigenlijk ging het met minder moeite dan ik had verwacht en na 6 maanden en 12 kg lichter voel ik me als herboren op mijn 66ste.
Chapeau voor EBO!

Lieke Oexeman-Frijns

Vandaag mijn laatste PT gehad bij Gerda en haar geweldige team.
Ik weet nog dat ik tijdens de intake voorzichtig mijn 1e doel liet weten
5 kg er af. Mijn droomscenario was 7 kg maar dat zou me nooit lukken
Nu ben ik met de stevige stok van het team achter de deur, en het voedingsadvies, en mijn eigen willetje 9 kg afgevallen.

Nou moet ik weer 2 kg aankomen 
Gerda Remmers, en vooral Rachel waar ik de meeste trainingen mee heb gehad …..heel erg bedankt dat jullie mij zo goed wisten te motiveren en zo het uiterste van mij gevergd hebben waardoor ik dit geweldige resultaat heb behaald.Ik ben iedere week met veel plezier gekomen.
En ja, nu vooral dit zo vasthouden.

Gitte

Beste stap die ik heb gezet voor mijn gezondheid! Bij EBO word je op een duidelijke en fijne manier begeleid. Shanice is een top trainer en de PT vliegt voorbij! De voedingsadviezen zijn goed te implementeren en ook op lange termijn vol te houden. Kortom; zeker een aanrader!

Cheryl Verhaegen

Een kleine drie maanden geleden ben ik begonnen met begeleiding vanuit Eet Beweeg Ontspan. Ik was namelijk opzoek naar voedingsadvies. Sporten deed ik al, maar ik behaalde niet de gewenste resultaten. Daarnaast werk ik op een middelbare school en nam ik deel aan iedere griepepidemie. Dit moest anders! Via een goede vriend kwam ik bij Gerda en haar bedrijf terecht. Samen met Gerda ben ik de afgelopen drie maanden bezig geweest met het aanpassen van mijn voedingspatroon. Daarnaast ga ik iedere week driemaal sporten. Door Gerda heb ik veel geleerd over voeding. Wat is goede voeding, met welke voeding behaal ik wel resultaten en welk effect heeft dit op mijn gezondheid? De resultaten zijn verbluffend en ik ben dan ook erg trots. Allereerst ben ik in gewicht, omtrek en vetpercentage afgenomen. Een klein voorbeeld: buik omvang is van 71 cm naar 61 cm gegaan en in totaal ben ik 4.1 kilo afgevallen. Ten tweede, en ook niet onbelangrijk, zit ik veel beter in mijn vel en voel ik mij een stuk gezonder. Ik heb minder last van ‘kwaaltjes of griepjes’ en dat vind ik persoonlijk nog de beste vooruitgang. Over de begeleiding van Gerda en de andere professionals ben ik zeer te spreken. De positieve insteek en de complimenten van Gerda werken motiverend. Daar waar ik twijfelde aan mijzelf was Gerda om mij het tegendeel te bewijzen. Omdat ik met mijn voeding ontzettend goed op weg ben, heb ik besloten om mij ook aan te melden voor personal training. Ook op het gebied van sport valt er voor mij nog veel te leren en ook hier weet ik dat Gerda en haar team mij graag en goed zullen helpen.

Voor iedereen die twijfelt aan zichzelf, maar wel graag wat wil veranderen: baadt het niet dan schaadt het niet. Durf een uitdaging aan te nemen! We kunnen niet alles alleen en ik ben ontzettend blij dat ik hulp heb ingeschakeld van professionals. Aan mijn doorzettingsvermogen lag het niet, maar ik beschik nu over kennis en extra motivatie en dat heb ik te danken aan Gerda en haar team!

Wouter Kok

Ik vind sporten leuk om wat meer energie te krijgen. En om een paar kilo af te vallen vanwege medische redenen. Want dat is beter voor mijn gezondheid. Bij eet beweeg ontspan begeleiden ze me heel goed hierin!

Brenda Corvers

Fitter en sterker geworden!

Wat een aanrader! Wat een top trainers! Wat een top locatie! Wij trainen nu al bijna een jaar bij Charles en soms een te gekke afwisseling met Gerda. Erg leuke trainingen, afwisselend, gaat nooit vervelen. Elke trainer motiveert je op zijn eigen manier om je doelen te behalen. Voor ons was dat een gezondere en strakkere body, maar nog belangrijker: de fun en het knopje omgezet krijgen om beweging en gezonde voeding als een normaal dagelijks iets te gaan zien!! Ga vooral zo door EBO!

Jeanette Lorse

15 Kilo afgevallen

Afvallen gaat niet om een crash dieet volgen maar om je levens stijl te veranderen, wat is gezond? Wat heeft me lichaam nodig? Wat mag ik nu eigenlijk precies eten per dag? Gerda heeft me er super veel mee geholpen het hoeft niet moeilijk te zijn de kleinste dingen helpen al. Met een keer per week sporten en het eet schema van Gerda ben ik al heel ver gekomen

Robert Tielens

Sterker geworden, meer controle op voeding en kracht!

Best een zoektocht zo binnen de wereld van PT. Gerda kende ik uit mijn sportverleden en, hoewel ik twijfelde, zijn we samen de verkenning in gegaan. Trainen, feedback geven op wat de training met je doet, het resultaat wat je voelt en vervolgens zien dat er echt naar je geluisterd wordt is een bijzondere kwaliteit van Gerda. Ze staat heel open voor die feedback, noem het ook gerust kritiek J, en ziet en voelt dat terug in je training. Sport specifieke trainingen, de positieve en begripvolle ondersteuning en energie, zowel fysiek al emotioneel, die ik heb gehad en nog steeds geniet door mijn zware blessure zijn zeer positieve kwaliteiten van Gerda. Het inleven en lezen, het kundig willen zijn van Gerda, zichzelf ook willen verbeteren en ontwikkelen, bij andere collega-PT verkennen, zorgen voor vertrouwen in je PT. Ook het kunnen trainen in privacy ervaar ik als positief. Samen nieuwe grenzen opzoeken, verbeteren, het leren luisteren naar je eigen lijf en zorgen voor een juiste balans tussen voeding, training en rust geven een top resultaat. Ik kijk uit naar de nieuwe locatie en, naar mijn volgende training…  Go 2 the new limit!

Jerome van zeijl

Fitter!

Met grote toewijding en professionele precisie weet Gerda me zó uit mijn comfort zone te halen dat ik elke keer goed uitgedaagd word en mooie vooruitgang maak. Ik ben op de juiste manier afgevallen, weet nu hoe ik mijn voeding moet nemen en welke, en voel me steeds fitter en sterker.

Annette Heuts

25 kilo afgevallen!

Ik ben Annette Heuts, 52 jaar en ben de laatste 20 jaar, zoals zo vele vrouwen alleen maar het ene dieet naar het andere aan het volgen. Na iedere afvalrace kwam ik weer veel meer aan dan dat ik was afgevallen. Tot dat ik Gerda heb ontmoet. Zij heeft mij uitgelegd dat je alleen maar op je gewicht kunt blijven als je je eetwijze aanpast, en niet met een crashdieet en daarna weer in je verkeerde eetpatroon vervalt.

In de laatste week van oktober ben  ik met Gerda gestart met het programma. Eerst een week alles opschrijven wat ik zo allemaal at en dronk, (conclusie…..van maandag t/m vrijdag veel te weinig en in het weekend teveel).
Dan volgt er een week van ont suikeren.  De eerste 3 dagen waren het moeilijkst , en je krijgt lange tanden van alle sla, maar die week is zo om.

Dan begint de het dieet…..als je het al zo kunt noemen. Gerda maakt  de eetroosters voor een week.
Wat het natuurlijk veel makkelijker maakt dan dat je alles zelf moet uitzoeken.  Ik heb al die tijd heerlijk gegeten en  geen honger gehad. Als er iets in het schema staat wat je niet lekker vind geeft ze een alternatief aan. Ik heb al jaren niet meer  zo genoten van het eten, en er ook de nodige lekkere recepten bij gekregen.

Na een week of 4 werd het ook tijd om te sporten. Ik ben geen fan  van fitness maar Gerda heeft mij uitgelegd dat door spieropbouw de verbranding sneller gaat, en ook minder spieren afvalt, dus ben ik 1 maal per week met Gerda gaan trainen. Dit was in het begin best zwaar, ze pusht je net genoeg om iedere keer iets verder te gaan. Nu, na …………weken gaat het al stukken beter.

Na …….weken het hele weekschema van Gerda te hebben ontvangen begon ze mij langzaam los te laten. De 1e week met zelf het avondeten samen te stellen, daarna ook de lunch en nu doe ik het helemaal zelf, en hoef er ook geen moeite voor te doen…..het gaat nu vanzelf.

Al met al ben ik nu 20kg kwijt en we gaan nog vrolijk verder….zonder probleem.

Ik gun iedereen die  al jaren aan het diëten is……Gerda…..zodat jullie net als ik de jojo in de prullenbak kunnen werpen.

Judith Stallinga

8 Kilo afgevallen

Een traject van 12 weken afgesloten met een heel goed gevoel, kilo’s lichter, lekker veel energie en mijn sporten na lange tijd weer opgepakt. Gerda heeft mij heel goed geholpen echt het stokje achter de deur wat ik nodig had, motiverend met een makkelijk voedingsschema wat heel goed te doen was.
Ondanks dat ik na de 4de week van het traject mijn teen brak toch bijna mijn doel bereikt. De drie kilo wat er nog af moeten gaan nu ook wel lukken vooral nu ik weer volop kan sporten en mijn eetwijze zo heb aangepast dat het eigenlijk vanzelf gaat.

Lieve Gerda nogmaals bedankt xxx

Manon Jacobs

10 kilo afgevallen

Vandaag mijn voorlopig laatste PT sessie bij Gerda gehad. Bloed, zweet en tranen, door het stof ben ik gegaan. Armen zo vermoeid dat ik toen ik naar huis reed bijna de gevel van de buurman ramde, en ik de asperges niet eens op mijn bord kreeg omdat ze zwaarder dan mijn Kettlebell leken. Na jaren sukkelen met mijn gezondheid met vorig jaar als dieptepunt een acute hernia waardoor ik niet meer kon lopen en waar ik tot op de dag van vandaag nog altijd last van heb, heeft Gerda me weer op de rit gekregen. Elke keer weer duwde ze me net over het randje maar paste ervoor op dat ik niet erover ging. Met veel kundigheid en passie heeft zij me geholpen mijn eetpatroon licht aan te passen (echt waar, ik volg geen dieet en toch val ik af dankzij veel waardevolle tips en heerlijke recepten) en heb ik een mooi begin gemaakt om wat kilo’s kwijt te komen; nog 8 te gaan 🙂! Elk nieuw begin is moeilijk maar met een beetje hulp zeker niet onmogelijk!! Gerda een hele dikke merci!! je bent een toppertje en ik zal zeker de komende dagen nog aan je denken.

Charlotte Van Loo-Jungblut

Meer energie!

“Ik heb bij Eet Beweeg Ontspan aangeklopt omdat ik persoonlijke begeleiding zocht bij het gericht sporten en krachttraining. Voor mij op deze leeftijd (44) belangrijk, maar in de sportschool vind ik niet zo mijn draai. En de stok achter de deur helpt natuurlijk ook!

Zo ontmoet ik Charles 2 keer per week om 8:00 uur in de ochtend. Het zijn iedere keer 2 zeer intensieve uren, maar wat hebben 4 weken al een verschil voor mijn gezondheid betekent! Een enorme shift in mijn hormoonhuishouding en dat had ik niet verwacht. Afvallen is een doel voor velen en ook voor mij welkom, maar door het aansturen van je hormonen bereik je zo veel meer. En dat is precies wat ik gehoopt had te bereiken!

Charles is een ontzettend fijne Personal Trainer, hij doet het met een gemak en rust van iemand die weet waar hij mee bezig is en heeft precies door waar hij speciaal voor mij moet bijsturen of op moeten letten en aanpakken. De oefeningen zijn altijd weer anders en hij motiveert me om iedere keer weer die stap verder te gaan. Ik vervloek hem regelmatig maar daar kunnen we gelukkig wel samen om lachen.

Voor mij betekenen deze uren een investering in mijn gezondheid en ik ben dolblij dat ik de knoop heb doorgehakt om dit te gaan doen. Ik ga er zeker nog even mee door!”

Brigitta Menten

15 kilo afgevallen

Trainen bij Julia met de voedingsschema van Gerda..is echt super.. pas 3 weken bezig maar al behoorlijk wat kilootjes en cm kwijt.. dus gewoon doen!!

Emma Merckx

Six-pack is zichtbaar!

In september 2016 kwam ik bij Gerda terecht omdat ik een verandering wou maken qua levenstijl en had de vraag hoe ik verantwoord kon afvallen zonder het ‘ jojo effect’.  Ik was een gewone student die weleens een wijntje dronk, af en toe een push-up deed en verder dacht dat ze vrij gezond leefde. Gerda heeft mij geholpen in te zien wat gezond leven exact inhoud en vooral geleerd over de hoeveelheid onbewuste suikers en vetten ik in nam. Gerda heeft veel informatie en bronnen waarmee ze je kan helpen. Ze is zeer gemotiveerd en staat altijd voor je klaar. Wat ik vooral heel fijn vond is de persoonlijke connectie, je kan haar altijd een berichtje sturen als je het even moeilijk vind of niet exact weet wat je moet doen of als je iets leuks wil delen natuurlijk. Ik ben ondertussen ongeveer 10 kilo afgevallen het afgelopen half jaar, zonder de hulp van Gerda was ik sneller gestopt en had ik mijn doel niet gehaald. Ik merk bij mijzelf dat ik een verandering heb gemaakt op de manier waarop ik naar eten en mijn gezondheid kijk. Ik heb dankzij Gerda dingen geleerd die ik ook later kan gebruiken als ik geen student meer ben en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Sophia zitman

Meer kracht en spiervolume!

En toen werd ik wakker met het idee dat ik nu echt iets moest gaan veranderen. Dit wist ik eigenlijk al langer maar het had nog niet echt willen lukken. Mijn leven was ongestructureerd, zat zo veel dat ik zelfs van het zitten moe werd, at slecht en te veel laten avonden met drank (tsja, ik ben een studentje). Ik wilde (veel) meer gaan sporten, goed eten en eigenlijk gewoon weer lekker in mijn vel gaan zitten. Maar ik wist ook dat mij dit niet alleen zou gaan lukken dus ik ben gaan zoeken naar iemand die en met mij kon sporten en veel over eten wist (van instagram had ik al geleerd: abs are made in the kitchen). Ik wilde geen benen die op rietjes leken, ik wilde spier!

Na wat speuren op het internet kwam ik toen Gerda tegen en dacht; die moet ik hebben! Snel daarna zat ik tegenover haar voor een intake en vanaf toen is alles heel snel gegaan. Nu, een paar maanden verder kan ik niks anders zeggen dat Gerda de beste is en dat met haar gaan trainen echt een hele goede keus is geweest! Naast het feit dat ik echt heel veel heb geleerd van de personal training (van hoe tot mijn lichaam werkt tot hoe allerlei oefeningen werken), heeft de begeleiding in voeding mijn ogen geopend (en ja dat kan ook heel lekker zijn en als je er eenmaal aan begonnen bent, wil je ook niks anders meer). Gerda heeft de perfecte balans tussen het zijn van een professionele personal trainer die je hard laat zweten en het zijn een super lieve begripvolle vrouw waar je altijd bij terecht kan.

Gerda heeft alle kennis die je nodig hebt om aan het lichaam te bouwen wat jij wilt en verder is het bijna niet uit te leggen wat druppels zweet en volkorenboterhammen met je doen! Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!

Edith Pieters

Afgevallen en fitter geworden!

Gerda weet hoe ze een goed plan moet samenstellen zodat je doelstellingen bereikt op een motiverende en uitdagende manier. Gerda motiveert je tijdens trainingen om maximaal te gaan. Maar ook buiten de training geeft ze inspirerende feedback/tips.

Rachelle Capponi

Meer kennis over technieken!

Inmiddels al 20 personal training erop zitten. Elke week train ik samen met mijn partner in de prive studio van Eet Beweeg en Ontspan, meestal bij trainer Charles Spee.
De trainers weten je zo te motiveren dat je net dat beetje extra uit  je training kan halen en je doelen hierdoor kan bereiken. Telkens weten ze weer een nieuwe uitdaging ervan te maken.
Buiten de trainingen is de locatie schitterend en alles tot in de puntjes professioneel verzorgd.

Wij voelen ons steeds fitter en sterker worden en komen met veel plezier!

Ingrid Turco-Lahaye 

12 kilo afgevallen, omtrek met 12 cm verminderd!

Als vrouw kom je uiteindelijk in de overgang met alle ongemakken van dien
Dan kun je wel wat hulp en advies gebruiken!
Dit heeft mij geleid naar Eet Beweeg & Ontspan!!Daar heb ik heel goede begeleiding gekregen om gemakkelijker met de ongemakken van de overgang om te gaan
Daarbij ben ik de nodige kilo’s afgevallen en in omtrek afgenomen!
Ik ben super blij dat ik die stap genomen heb!!
Dank je wel Gerda X

Janneke verhaegh

Fitter en sterker!

Gerda is een van de beste trainers die ik ken en motiveert altijd, zelfs als je zelf totaal geen zin hebt om het beste uit je te halen!

PRIVACY

Omdat wij onze leden privacy gunnen tonen wij niet van iedereen een foto op onze website.