Voedingsadviezen op maat!

  • Hormonen terug in balans brengen
  • Preventie van chronische ouderdom ziektes
  • Omkeer diabetisch type 2
  • Blijvend afvallen op een gezonde manier
  • Overgangsklachten en voeding
  • Voeding en Burn out

Voeding is meer dan belangrijk om je doel te behalen. Voedingsadvies is heel belangrijk bij het verliezen van vetten of het aankomen van gewicht op een gezonde manier.

Vaak komen mensen bij ons omdat ze willen afvallen of afslanken. Zij hebben vaak al een dieet (of meerdere) uitgeprobeerd, maar zonder succes. Eet Beweeg Ontspan biedt naast de intensieve begeleiding in het sporten ook begeleiding in voeding.

Dit varieert van tips tot persoonlijke voedingsschema’s. Onze voedingsadviezen werken gegarandeerd beter dan een standaard dieet. Wij benaderen het begeleidingstraject altijd vanuit de positieve kant, voor iedereen is er een gepast eetpatroon die aansluit bij je leefstijl. Ons voedingsadvies is gericht op gezonde mogelijkheden en niet op beperkingen.

Bij onze personal training sessies zit dus ook een coachend aspect. Wij geloven dat iedereen met de juiste begeleiding zijn of haar doel kan bereiken. Bij Eet Beweeg Ontspan doen we het samen, ongeacht uw leeftijd, sportachtergrond en doel!

Wij maken graag met jou een voedingsplan op maat. Daarbij kijken we naar je levensstijl, de ontwikkeling van je gewicht, je doelstellingen en – natuurlijk – je behoeften. Samen maken we een plan dat écht voor verandering zorgt en jarenlang resultaat geeft.

Met de juiste balans tussen gezonde voeding, voldoende beweging én ontspanning sta je er ongetwijfeld versteld van hoe veel je kunt bereiken. Afvallen is namelijk méér dan je BMI in de gaten houden. Het is op een gezonde manier werken aan het lichaam waarin jij je prettig voelt. Gezonde voeding maakt dat je lichaam terug in balans komt, je hormonen weer optimaal werken, en daardoor voel je je fitter, energieker en gelukkiger. Onze focus gaat dus verder dan afvallen alleen.

De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.Jouw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op jouw eigen risico.Raadpleeg bij twijfel altijd je zorgverzekeraar.