Voedingsconsulent in huis!

Voeding is meer dan belangrijk om je doel te behalen.

Vaak komen mensen bij ons omdat ze willen afvallen of afslanken. Zij hebben vaak al een dieet (of meerdere) uitgeprobeerd, maar zonder succes. Eet Beweeg Ontspan biedt naast de intensieve begeleiding in het sporten ook begeleiding in voeding.

Dit varieert van tips tot persoonlijke voedingsschema’s. Onze voedingsadviezen werken gegarandeerd beter dan een standaard dieet. Wij benaderen het begeleidingstraject altijd vanuit de positieve kant, voor iedereen is er een gepast eetpatroon die aansluit bij je leefstijl. Ons voedingsadvies is gericht op gezonde mogelijkheden en niet op beperkingen.

Bij onze personal training sessies zit dus ook een coachend aspect. Wij geloven dat iedereen met de juiste begeleiding zijn of haar doel kan bereiken. Bij Eet Beweeg Ontspan doen we het samen, ongeacht uw leeftijd, sportachtergrond en doel!

De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.Jouw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op jouw eigen risico.Raadpleeg bij twijfel altijd je zorgverzekeraar.