Wat kost personal training nu per sessie, de prijzen varieren een beetje tussen de 45 en 75 euro per sessie. Afhankelijk van welk traject je kiest.

Personal training is de meest effectieve manier om je sportdoel te behalen. Samen met je personal trainer werk je naar een gericht doel toe. De doelen kunnen zijn afvallen, meer spieren krijgen of gewoon werken aan je algehele fitheid.

Personal training kan ook goed ingezet worden bij een revalidatie traject. Samen met je coach werk je stapje voor stapje naar weer een gezond lichaam. Je personal trainer heeft genoeg kennis om jou op een verantwoorde manier weer actief te maken.

Sporten met een personal trainer is vooral ook erg leuk. De personal trainer die zich in jou verdiept leert je steeds beter kennen en kan daarom goed inschatten wat jij nodig hebt. De trainingen zijn daarom altijd gevarieerd en aangepast op jou lichaam.

Wat kost een personal training nu dus echt! Het kost je inzet om te komen en verder wordt er heel veel uit handen genomen. Je hoeft niet zelf na te denken over welke oefeningen nu geschikt zijn. Je hoeft ook niet na te denken over of je de oefeningen wel goed uitvoert. Alle twijfels verdwijnen als je personal trainer naast je staat.

De kosten voor personal training zijn dus niet alleen het uur dat je met je personal trainer aan het trainen bent. Je krijgt veel meer dan alleen dat uur. De trainer die zich in jou verdiept en jou op de allerbeste manier wil motiveren je doel te behalen. Daar gaat tijd en aandacht in zitten.

De kennis van een personal trainer

Het is daarom ook enorm belangrijk dat je kiest voor een erkende personal trainer. Je kunt altijd navraag doen naar diploma’s of opleidingen. Je personal trainer moet genoeg kennis hebben over het hele lichaam. Niet alleen de spieren maar ook pezen, gewrichten en organen zijn belangrijke factoren om goed aan de slag te kunnen gaan. Iemand met hart of long problemen moet bijvoorbeeld op een andere manier begeleid worden dan iemand die kern gezond is. Ook zwangere vrouwen worden op een andere manier getraind.

De kennis van je personal trainer is dus super belangrijk.

Trajecten

De kosten voor personal training kunnen ook per traject varieren. Zo bied Eet Beweeg Ontspan verschillende trajecten aan. Personal training met voedingsadvies of personal training met sportmassage. De verschillende trajecten hebben ook verschillende prijzen. Daarom is het altijd goed om eerst een intake gesprek te plannen zodat we goed kunnen bekijken welk traject het beste bij jou doel aansluit.

Personal training goedkoop of duur

Voor veel mensen lijkt het vaak duur wanneer ze het tarief voor personal training bekijken, maar als ze dan eenmaal starten en ervaren wat ze allemaal ervoor terug krijgen horen we vaak dat personal training in verhouding met een ander sportabonnement helemaal niet zo duur is.

Veel mensen sponseren sportscholen vooral. Ze gaan vaker niet dan wel en behalen ook hun doel niet. Ze betalen dan eigenlijk gemiddeld op jaarbasis 600,- en bereiken niets van wat ze graag zouden willen.

De kosten voor personal training liggen dus goed in verhouding met wat je er daadwerkelijk voor terug krijgt.

Wil je informeren naar de mogelijkheden dan plannen we je graag.