Zonder telefoon door het leven. Durf jij het aan?

Steeds minder vaak lijken we ons écht bewust te zijn van wat we aan het doen zijn. Vaak beseffen we dit pas als iemand anders ons hier op wijst.

Zo moet de persoon naast je – na ruim een half uur in de auto – je wijzen op die prachtig zonsondergang.  Zelf heb je namelijk nog geen minuut uit het raam gekeken. Reden? De smartphone die inmiddels lijkt vastgeroest in onze hand. En niet alleen in de auto.

Na een gezellige lunch met vrienden even snel die leuke foto posten op Instagram en Facebook. Om vervolgens om de tien minuten het aantal likes te checken, te reageren op comments en zonder dat je er écht erg in hebt, zit je zo weer een half uur Facebook door te scrollen. Herkenbaar? Kies voor personal training!

De link tussen jouw smartphone en personal training? Tijdens een uur personal training draait het een uur lang om jou. De workouts zijn niet alleen bedoelt om af te vallen of spiermassa te kweken, maar ook om je bewust bezig te laten zijn met je lichaam (en dus gezondheid). Even niet denken aan die overvolle agenda, geen mails beantwoorden, maar je hoofd even helemaal leeg trainen. Een uur lang niet nadenken, maar een personal trainer die alles voor jou doet. Althans, bijna alles.

Personal trainer Gerda Remmers en haar team professionals zorgen bij Personal Training Studio Eet, Beweeg, Ontspan voor trainingen op maat, voedings- en bewegingsadviezen en nét dat beetje extra motivatie. Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen in onze vestiging op nummer 160 aan de Avenue Ceramique of kijk op: www.eetbeweegontspan.nl.

Kortom: eet, beweeg én ontspan.